Nefunkční Code::Blocks – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Nefunkční Code::Blocks – C / C++ – Fórum – Programujte.comNefunkční Code::Blocks – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VV
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
26. 10. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, potřebovala bych poradit, jak nastavit code::blocks - nastavovala jsem přesně podle tohoto návodu -http://www.fit.vutbr.cz/~martinek/clang/codeblocksmanual.html, ovšem při Buildu mi na cokoliv hodí tuto chybu: "Process terminated with status 1 (0 minutes, 1 seconds)
0 errors, 0 warnings" a dál se nedostanu.
Nevíte někdo, kde co opravit, nebo poradit nějaký jiný jednoduchý program pro Windows, ve kterém bych se mohla naučit programovat v C?

Díky 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.97.–
Reklama
Reklama
ingiraxo+15
Grafoman
26. 10. 2013   #2
-
0
-

Stáhn si Visual Studio 2012 Express (je zdarma) a nejlepší pro windows pro jazyky rodiny C

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Seph
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
26. 10. 2013   #3
-
0
-

VS a nejlepší? Nemyslím. Prostě si s code blockem musíš stáhnout mingw (pro gcc) a při spuštění ho vybrat jako kompiler. Nic těžkého. Nic ti nekompiluje neb nemá čím...

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
ingiraxo+15
Grafoman
26. 10. 2013   #4
-
0
-

#3 Seph
ano.. VS je pro windows nejlepší, o tom se nedá ani hádat :) V porovnání funkcí, pokročilýho debugu, debugu paměti, rychlosti kompilace, samotnýho vzhledu IDE nebo desingeru.. proste žádny jiny IDE pro C/C++ ktery je pro windows se nevyrovná VS :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 65 hostů

Podobná vlákna

Code::Blocks — založil Dodo

Code::Blocks a databáze — založil RoboHK

Code blocks problém — založil Houp nepřihlášen

Code::Blocks a knihovny — založil RoboHK

C++ Code::Blocks, chyba — založil Aleš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý