Pomôžte začiatačnikovi – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomôžte začiatačnikovi – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomôžte začiatačnikovi – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
bissto0
Duch
26. 10. 2013   #1
-
0
-

ahojte , akurát sa začínam učit programovať a vždy keď vytvorím nejaký program podľa návodu čo mám v knižke sa mi po zapnutí zobrazí iba na zlomok sekundy , viete mi s tým pomôcť ? 

Připojen obrázek.

program mám zkomplimovaný , tak neviem prečo mi ho zobrazuje na zlomok sekundy

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.31.38.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
26. 10. 2013   #2
-
0
-

protoze je to program v terminalu... a programy v terminalu se bud maj spoustet z terminalu (tak ikdyz skonci, zustane terminal otevrenej a vse co program vypsal taky zustane na obrazovce)

a nebo horsi zpusob - pridavat nejaky cekani na klavesy a podobne...

(nebo jeste muzes zapnout krokovani a prochazet kazdy radek pomoci klaves)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
saalieri
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
26. 10. 2013   #3
-
0
-

#1 bissto

system("pause"); 

A bude to ok ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
ingiraxo+15
Grafoman
26. 10. 2013   #4
-
0
-

#1 bissto
musíš pozastavit něčím okno.. pro tohle se používá čtení klávesy 

int main()
{
    // ...

    std::cin.get(); // nebo getchar(); pripadne dalsi cteci fce
    return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
bissto0
Duch
27. 10. 2013   #5
-
0
-

#4 ingiraxo
 ďakujem , až toto zabralo :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.31.38.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 57 hostů

Podobná vlákna

Pomozte mi prosim... — založil Robo

PROSÍM, POMOZTE — založil Jakub Chábek

Pomožte mi s API — založil Zoufalec

Prosim pomozte — založil Screpheep

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý