Jak nakodovat toto menu? – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak nakodovat toto menu? – CSS – Fórum – Programujte.comJak nakodovat toto menu? – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Q.0
Duch
28. 10. 2013   #1
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.106.–
Reklama
Reklama
Ericsko+3
Stálý člen
28. 10. 2013   #2
-
0
-

   

<ul>
  <li><a href="#"><span></span>odkaz</a></li>
  <li><a href="#"><span></span>odkaz</a></li>
  <li><a href="#"><span></span>odkaz</a></li>
  <li><a href="#"><span></span>odkaz</a></li>
  <li><a href="#"><span></span>odkaz</a></li>
</ul>

<style>
ul {
	margin: 0;
	padding: 0;
}
ul li {
	display: inline;
}
ul li a {
	border: 3px solid black;
	padding-left: 35px;
	padding-right: 5px;
	margin-right: 3px;
	float: left;
	display: block;
	height: 44px;
	line-height: 44px;
	background: url('pivo.png') no-repeat 2px;
	color: black;
	font-family: arial;
	font-weight: bold;
}
</style>

Fajn rozcvicka.

Diky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.34.–
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
29. 10. 2013   #3
-
0
-

Ericsko - chyba :)

- Proc tam cpes SPAN, kdyz tam mas LI a A?
- Nemas nastavenou barvu pozadi, tu musis nastavovat pro barvu pisma. Kdyz to neudelas a selze-li obrazek, pak muze cerne pismo zanoknout treba ve tmavem podkladu stranky.
- Stare IE bez spravneho doctype a mozna ani pak ne, neumi nastavovat vysku u elementu A. Nepomuze zmena na block. Mozna ale float jo, ted si nejsem jisty.
- Nektere prohlizece nemaji rady kombinaci height + line-height Chovaji se pak tak, ze to nejak divne poscitaji a je to treba vyssi nez tech 44.
- Schazi ti tam odstraneni odrazky list-style-image

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Ericsko+3
Stálý člen
29. 10. 2013   #4
-
0
-

#3 peter
Rozcvicka iba, nie dokonale dielo ;)

span som tam povodne nacpal kvoli tomu, aby tam mohol byt v nom ten obrazok, ale potom som ho dal do <a> a span som tam nechal.. nuz tak.

co sa tyka stareho ie, robim iba za priplatok ;)

vo vsetkych bezne pouzivanych browseroch to pojde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.34.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý