Ahoj,
potřebuji ve Visual Studiu 2008 vytvořit template s wizardem, což jsem více méně udělal podle [url]http://msdn.microsoft.com/en-us/library/vstudio/ms185301.aspx[/url]. Problematické jsou poslední kroky: moje DLL s wizardem se musí nakopírovat do windows/assembly, což vyžaduje admin práva. Poté se musí zkopírovat public token key zpět do vytvořeného templatu.
Templaty (sdílené přes SVN) bude používat několik uživatelů, jenž nemají admin práva a je tedy cílem použití templatů pokud možno co nejvíce zjednodušit, pak tedy:
1) Lze nějak obejít anabáze s kopírováním do GAC (windows/assembly)?
2) Pokud si to bude muset každý uživatel (různé PC) sám nakopírovat, pak budeme mít všichni stejný public token key, protože jinak to znovu bude znamenat ruční zásah od každého uživatele?
PS: Nemohu přijít na to, proč na mém PC (Win 7 64 bit, v práci Win 7 32 bit) nejde žádným způsobem (vše jako admin: zkopírovat, nebo s použitím gacutil.exe) dostat moje DLL do GAC, respektive když si otevřu windows/assembly tak tam není moje DLL vidět, i když je tam nakopírován a gacutil vypíše "Assembly successfully added to the cache".
díky