String closest – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

String closest – Java – Fórum – Programujte.comString closest – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
LLiky0
Duch
1. 11. 2013   #1
-
0
-

Ahoj zdravím vás, mám problém s jedním řešením.. 

double min(double i, double j){
       if(i>j)
           return j;
       else
        return i;
        
    }
    
    double min(double i, double j, double k){
        return min(i, min(j, k));
 
    }
    double min(double i, double j, double k, double h){
        return min(i, min( j, k, h));
        
    }

to proč se mi ta metoda min opakuje je proto, že to je přikázaný v zadání.. tak si toho nevšímejte...

 Implementujte funkci String closest(String airport1, double dist1, String airport2, double dist2, String airport3, double dist3, String airport4, double dist4), která pro čtyři zadaná letiště a jejich vzdálenosti vrátí název toho nejbližšího (neuvažujte případ, že by dvě nebo více letišť bylo stejně vzdálených).

Děkuji za pomoc..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.153.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
1. 11. 2013   #2
-
0
-

no nejak nechapu ty vzdalenosti... vzdalenosti mezi cim? jen mezi sousednima letistema? co kdyz budou technicky vzato blizssi dve letiste, ktery nejsou zadany jako sousedi?

Daleko zajimavejsi by bylo, mit letiste jako objekty v poli... a mit u nich i pozici (na principu gps nebo staci cokoliv) a pocitani vzdalenosti pomoci pythagora  (vzdalenosti dvou bodu)

krom toho teda, ze zadani vicemene uci "bad practice"... pak budes v realu potrebovat minimum z pole o 10 cislech, tak si udelas funkci na zjisteni minima z 10 cisel, a pole pak rozdelis po jednom prvku do volani :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.216.147.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
LLiky0
Duch
1. 11. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
Tam je možnost jen letiště kolem a včetně české republiky a v té závorce máš dáno, že máš uvažovat, že žádný dvě letiště nejsou sousedy...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.153.–
KIIV+42
God of flame
1. 11. 2013   #4
-
0
-

no kazdopadne ty  min funkce sou ti naprosto k nicemu.. ikdyz bys to pouzil, stejne musis udelat hromadu ifu, abys z toho dostal ten nazev letiste....

takze je jednodussi udelat si tam (a vykaslat se na ty nesmyslny min):

String minn = airport1;
double mind = dist1;
if (mind > dist2) { minn = airport2; mind = dist2; }
if (mind > dist3) { minn = airport3; mind = dist3; }
if (mind > dist4) { minn = airport4; mind = dist4; }
return minn;
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
LLiky0
Duch
1. 11. 2013   #5
-
0
-

#4 KIIV
To je moc šikovný, zkusím to připojit do toho programu...

Děkuji moc...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.153.–
KIIV+42
God of flame
1. 11. 2013   #6
-
0
-

jde o to, ze kdyz budes mit jako vstup pole, tak to muzes udelat jednim cyklem pro libovolny pocet polozek

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
LLiky0
Duch
1. 11. 2013   #7
-
0
-

Jo to mi je jasný ale to máme zakázaný... 

Ale děkuju za ten kód..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.153.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

String — založil Karel P.

String — založil zonda

String — založil RePRO

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý