Ukladni do souboru devcpp - radu pls – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ukladni do souboru devcpp - radu pls – C / C++ – Fórum – Programujte.comUkladni do souboru devcpp - radu pls – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vojta1290
Newbie
1. 11. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, učim se cpp a ted bych se chtěl neco dozvědet o výpisech ze a do souboru. Nemůžu ale najít žadnou stránku kde to neni rozebraný víc než na urovni uložení a vypsání proměné. Např. nevim, kdybych do souboru uložil xy proměnejch jak vypsat právě pátou, nebo poslední kterou jsem do souboru zapsal... Nebo jak udělat aby když do souboru uložim víc proměnejch jak je načíst správně zpátky do programu, nezávisle na tom do jakého řádku se v souboru napsaly.
Prostě hledám odkaz na stranku kde je tahle problematika podrobně vysvětlená. Děkuji.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
1. 11. 2013   #2
-
0
-

se obvykle predpoklada, ze kdyz zvladnes nacist jednu hodnotu, tak dokazes nacist jednu hodnotu treba petkrat a vypsat si tu patou...

neni v tom zadny kouzleni a tak

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
vojta1290
Newbie
1. 11. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
to ale neni moc elegantni zpusob....

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
KIIV+42
God of flame
1. 11. 2013   #4
-
0
-

A jak si predstavujes elegantni zpusob? tipnout si, jak daleko v textovym souboru je ta pata polozka? Ukladat to binarne - jen to nebude fungovat ani v ramci kompilace pro ruzny procesory?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
vojta1290
Newbie
1. 11. 2013   #5
-
0
-

#3 vojta129
nebudu psat if kdyz umim switch (nekdy)...Proste hledam neco podrobnejsiho (naznak databazi atd...)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
KIIV+42
God of flame
1. 11. 2013   #6
-
0
-

tak ve winapi jsou ini soubory... ale to nedela nic jinyho, nez ze to nacita radky a zpracovava... nic co bys nemusel udelat sam tak jak tak

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
vojta1290
Newbie
1. 11. 2013   #7
-
0
-

#4 KIIV
napriklad reknu programu: napis mi hodnotu pateho radku, nebo napis mi hodnotu, kterou si ulozil do souboru z promene xy

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
KIIV+42
God of flame
1. 11. 2013   #8
-
0
-

to stejne musis udelat sam...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.35.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
vojta1290
Newbie
1. 11. 2013   #9
-
0
-

Skoda, dik.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 61 hostů

Podobná vlákna

Ukladní — založil Ticonder

Devcpp — založil .

DevCpp - Debugovanie — založil NAItReIN

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý