Získání všech souborů z balíčku – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Získání všech souborů z balíčku – Java – Fórum – Programujte.comZískání všech souborů z balíčku – Java – Fórum – Programujte.com

 

Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
5. 11. 2013   #1
-
0
-

Čau,

zkouším si věci v Javě a narazil jsem na problém. Měl jsem v adresáři 3 TXT soubory a ty jsem načetl (přes cyklus prošel adresář). Ale napadlo mě, že by bylo lepší je dát přímo do balíčku a teď nevím, jak je načíst přes cyklus... pokud znám názvy souborů, tak je z balíčku dokážu načíst, ale pokud je neznám, tak nevím jak to udělat :/

Poradíte? Našel jsem tohle, ale to mi nefunguje 

Enumeration<URL> urls = getClass().getClassLoader().getResources("/test/data/");

while (urls.hasMoreElements()) {
    URL u = urls.nextElement();
    System.out.println(u);
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
goddard0
Newbie
6. 11. 2013   #2
-
0
-

zkus si vylistovat soubory treba na zaklade .txt pripony

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
6. 11. 2013   #3
-
0
-

#2 goddard
cože? Jak mám vylistovat soubory, když nevim, jak je získat z balíčku

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
6. 11. 2013   #4
-
0
-

#4 goddard
vim jak se prochází soubory... ale já potřebuju procházet balíček Package -> (jmenný prostor)

 Mám třeba struktůru projektu

cz.standa.myapp
 -> MyApp.java
 -> DalsiTrida.java

cz.standa.myapp.data
 -> soubor1.txt
 -> soubor2.txt
 -> ...

A potřebuju nějak získat všechny soubory z prostoru (balíčku) = cz.standa.myapp.data

Chápeš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
goddard0
Newbie
6. 11. 2013   #5
-
0
-

muzes si vytovrit FileSystem z toho JARu ktery mas a pak pomoci NIO ho prohledavat. za predpokladu ze mas jdk7

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý