#3 studentka
Nebuď citlivka, já přece nabízel dvě možnosti...
Nevím jakým způsobem ta výuka probíhá, jestli je to jen teorie, nebo i nějaká cvičení, jakou formou vám vyučující předává informace, jaké máte k dispozici materiály a tak nemůžu posoudit, kde je problém.
Je-li problém v přístupu učitele, tak bys měla asi začít tam... Buď se domluvte se spolužáky a vyšlete k němu schopného vyjednavače, nebo za ním zajdi sama. Musíte společně hledat a najít příčinu tohoto problému. Pokud projevíte zájem a snahu se to naučit, nechce se mi věřit, že by ten vyučující nezměnil přístup a neumožnil vám látku zvládnout. Možná jsem naivní, ale chci věřit tomu, že učitel udělá všechno pro to, aby věděníchtivé studenty naučil.
Ano, je možné že existují i "učitelé", kteří sežrali všechnu moudrost světa, a obtížný hmyz (tedy studenti) mu jen otravují život a pokud něco nezvládají, je to přece jejich problém, pak platí to co jsem navrhoval minule.
V případě, že nejsi "blondýna", a pálí ti to, je možné, že ti pomůžou i šikovní kluci na tomto serveru, ale musíš dodat informace...
Například zkopírovat sem kus programu, co už máš hotový a ptát se s čím nevíš jak dál, nebo tak...