Culture ve WinForms – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Culture ve WinForms – .NET – Fórum – Programujte.comCulture ve WinForms – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VladislavK0
Stálý člen
6. 11. 2013   #1
-
0
-

Ahoj mam multijazycnou aplikaci ve ktere kdyz nastavim 

Application.CurrentCulture=new System.Globalization.CultureInfo("...");

tak ziskam patricně prolozene texty na obrazovce

ale v pozadavcich je, aby celej qsicht byl napr: francouzky jen rozbaleny DateTimePicker (nazvy mesicu) byly napr Japonsky

jak tomu DatetimePickeru rict aby se zobrazoval japonsky

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.41.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Reklama
Reklama
JardaJirava0
Stálý člen
6. 11. 2013   #2
-
0
-

Ahoj,

pokud nastavujes jen CurrentCulture tak delas neco spatne. CurrentCulture zodpovida za formatovani a parsovani cisel, datumu, men. Kdezto CurrentUICulture zodpovida za uzivatelske rozhrani.

Jak vsak promichat dve culture na jednom UI netusim, leda zkusit podstrcit pro Fr japonske preklady pro nazvy mesicu.

Pekny den,

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.78.85.–
MCAD, MCPD
http://jirava.net/blog
http://xaml.cz - Magazín moderních technologií založených na XAML
VladislavK0
Stálý člen
6. 11. 2013   #3
-
0
-

Dik za reakci

Predne, nastavuji obe Cutluru i UICulturu to zrejmne jenom nevyplynulo z dotazu.

Ale fakt je ze potrebuji presne to co netusis, navic jde o to ze nepotrebuji jenom nazvy ale v konecnem dusledku i format zobrazeni toho data a casu dle te cultury

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.48.41.–
Manželka programátora pošle svého muže koupit chleba s dovětkem kdyby měly housky přines jich deset! Co přinese programátor??
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 121 hostů

Podobná vlákna

WinForms a C++ — založil marpit

Entita do DataTable (WinForms) — založil VladislavK

Zmena pozadí u WinForms — založil Antonidas

[C#,WinForms] html do pdf — založil motorcb

Doporučte GridControl pro WinForms — založil tom.chovanec

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý