Gui – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Gui – C / C++ – Fórum – Programujte.comGui – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
joudikkk
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
13. 1. 2007   #1
-
0
-

Zdar vyvojari.....mam dotaz,zacal jsem trochu stourat gui....ve visual studio express edition zalozim windows form aplication.Poradite mi nekdo jak z texboxu vymlatim ten text a ulozim ho do nejakej promenej k dalsimu zpracovani? Ten text je v nejakym typu system::String....da se to nejak pretypovat na pole znaku?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Alan0
Věrný člen
13. 1. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
joudikkk
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
13. 1. 2007   #3
-
0
-

neee....please jenom builder ne....tam nez neco najdu..... vzdyt to bude jen jeden radek.... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Alan0
Věrný člen
13. 1. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
zacatecnik0
Super člen
13. 1. 2007   #5
-
0
-

pokud vim winforms je neco jinyho nez API

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
DeaLer+2
Hero
13. 1. 2007   #6
-
0
-

joudikkk píše:#
# Zdar vyvojari.....mam dotaz,zacal jsem trochu stourat gui....ve visual studio express edition zalozim windows form aplication.Poradite mi nekdo jak z texboxu vymlatim ten text a ulozim ho do nejakej promenej k dalsimu zpracovani? Ten text je v nejakym typu system::String....da se to nejak pretypovat na pole znaku?#
##
#


Proč z toho potřebuješ udělat pole znaků? Není to zbytečný? Ten text získáš přes vlastnost Text.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
joudikkk
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
14. 1. 2007   #7
-
0
-

to vim,ale kdyz to pak potrebuju treba porovnat s retezcem ze souboru,tak jak to udelam.....fakt s tim gui zacinam,takze moc o tech typech nevim....

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 75 hostů

Podobná vlákna

GUI — založil eximik

GUI Piskvorky — založil pepan

Java - Gui — založil Honza44

Vlastne GUI — založil stanke

GUI v Javě — založil Mirek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý