Kdyz uz se tu delaj takove pruzkumy, jako "Ako ste zacinali", tak by me zajimalo, zda jste si tu nekdo pocitacem zkazil oci...
Fórum › Offtopic
Oči 8-)
ja vdaka pocitacu mam 3,5dioptrie a to mam uz rok a pol a su riadne slabe. takze uz budem potrebovat aspon 4,5dioptrie.
Ja s pocitacom pracujem uz asi 10 rokov a so zrakom nemam nastastie dodnes najmensie problemy.
Ja taky, zatim uplne v pohode. Uz jsou tak zvykle, ze jiám nevadi ani 30 hodin v kuse :ms_0007:
Přesně tak... oči jsou už maximálně adaptované na dlouhé dívání se do jednoho prostoru a minimální počet mrknutí. Nemám žádné problémy. A to jsou v naší rodině, co brýle mají a ne zrovna slabé.
tak to jste me uklidnili :ms_0009:
ja nosim od konca primy(piateho rocnika) okuliare, ale vtedy som v takej miere na pocitaci nebol. mam na lave oko 0,5 a prave 0.25 a stale take iste, hoc som aj niekolko hodin na pc. Preco nosim okuliare to je na dlhsie rozpravanie, ale nie kvoli PC ...
Já si většinou oči ničím různými úrazy, záněty apod., ale na PC si už asi zvykly :ms_0019:
no ja vadu zraku nemuzu hazet na PC je to uz rozeny...takze 1,15 diobtrie rulezz (este ze tak malo :) ),ale bryle mam jen na komp a do skoly jinak venku je nenosim i kdyz obcas nevim jaka šalina prijizdi :D ale kdyz je 10metru daleko tak uz vim ze do ni mam nastoupit :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze