Console in java – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Console in java – Java – Fórum – Programujte.comConsole in java – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
10. 11. 2013   #1
-
0
-

Dobry podvecer vo spolok prajem. Ako uz nazov naznacuje, chcem sa opytat ci neveiete (nestretli ste sa, nepracujete s(na), ...) o nejakej peknej kniznici pre javu, ktora by zobrala vstup: String, sparsovala a vytvorila k nemu comand-y (interface) a ich argumenty. Samozrejme commandy by som si napisal sam. Jednoducho by som napisal vstup, v zmysle syntaxe danej konzoly (jazyka, ..., a neviem coho ineho), asi nejako takto: "cmd arg arg arg cmd2 arg cmd3 cmd4 arg arg" Ono by sa to sparsovalo a vyplulo by mi to nieco taketo -> output =  cmd(arg, arg, arg, cmd2(arg, cmd3(cmd4.execute(), arg).execute() ).execute() ).execute(). Alebo by mi to vytvorilo strom z tych commandov a argumentov. Nieco ako funguje v linuxe shell (Nemusi sa v tom zrovna dat programovat, len aby to dokazalo sparsovat takyto string). A este by bolo dobre keby to vedelo zvalidovat ten vstup a pripadne vyhodit nejaku chybovu hlasku s objektom Tu (oznacujucim poziciu v stringu, moze to byt aj int).

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.177.–
Reklama
Reklama
goddard0
Newbie
11. 11. 2013   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
13. 11. 2013   #3
-
0
-

Hmm to vyzera dobre, ale nechcel som nieco co my emuluje javu, chcel som nieco uplne simlpe, ale aspon sa mozem pozret ako to funguje, velmi pekne dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.177.–
goddard0
Newbie
13. 11. 2013   #4
-
0
-

aha.

muzes se podivat na gnu getopt: https://github.com/…/java-getopt - parsuje to argumenty prikazove radky.

pokud si chces napsat vlastni repl / interpreter, tak ti staci v podstate switch uvnitr while :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
13. 11. 2013   #5
-
0
-

#4 goddard
No to uz vyzera lepsie, ale neprecital som este kod.

Ja som si to skor cele predstavoval, ze budem mat parser nejakej lajny a Mapu prikazov. Lajna sa mi rozseka podla nejakych pravidiel a ulozi do stacku a prikaz bude vyzerat nejak takto:

public interface Command{
	public Argument execute(Collection<Argument> args);
}

Cize on popne nieco zo stacku pozre sa do mapy a zhodnoti je to prikaz alebo argument. Ak argument nejkym sposobom sa vytvori Argument a vlozi sa do kolekcie, ak narazi na prikaz pozre sa kolko ma mat argumentov a z kolekcie sa vyberu. Argumenty sa vytiahnu a spracuju prikazom a ulozia sa naspat do kolekcie (mozno Dequeue by bola dobra volba, ale ani linked list by nebol na skodu). A na konci by my zostal iba 1 argument ako vysledok, alebo by mito hodilo vynimku do ksichtu. Chcel som to nejako takto aby mal uzivatel aspon aku taku moznost si vytvorit vlastny Command. Dam priklad (toto nechcem, ale ako priklad to posluzi): createFunction f a b minus a plus b multiply 2 a. A on by isiel 2 -> a ->2*a -> b + 2*a -> a - (b+2*a) -> map.put("f", a - (b+2*a)). Toto je len priklad v na toto by mi stacila symja (alebo nieco podobne), ja chcem nieco taketo, chcem len nieco viac abstraktne ako switch. Ale pozrem si ten odkaz dokladnejsie, vyzera to dobre, dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.177.–
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
14. 11. 2013   #6
-
0
-

Dakujem uz som nieco spachal, co vyhovuje mojim predstavam. Keby som vedel svoje heslo, oznacil by som vlakno za vyriesen a dal by som +1 kedze to bolo ciastocnou inspiraciou ako aj rozhovor, k rieseniu mojho problemu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.177.–
goddard0
Newbie
15. 11. 2013   #7
-
0
-

Neni zac, jsem rad ze se povedlo :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.88.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Nastavení console — založil jisla

Console i Form — založil rybar73

Console v Eclipse — založil sikus

Console + FormApp v jednom — založil Aigor

C Sharp Console vlastnosti — založil Jabko123

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý