Přidat podmínku, pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přidat podmínku, pomoc – PHP – Fórum – Programujte.comPřidat podmínku, pomoc – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Kvetos0
Newbie
13. 11. 2013   #1
-
0
-

Mám tenhle PHP kó, který jsem rozšířil o druhý zápis podmínky elseif:

function itemoptions($item_type, $item_id) {
   global $locale, $aidlink; $res = "";
   if ($item_type == "N") {
      if (iADMIN && checkrights($item_type)) { $res .= "<!--article_news_opts--> &middot; <a href='".ADMIN."news.php".$aidlink."&amp;action=edit&amp;news_id=".$item_id."'><img src='".get_image("edit")."' alt='".$locale['global_076']."' title='".$locale['global_076']."' style='vertical-align:middle;border:0;' /></a>\n"; }
   } elseif ($item_type == "A") {

   if (iADMIN && checkrights($item_type)) { $res .= "<!--article_admin_opts--> &middot; <a href='".ADMIN."articles.php".$aidlink."&amp;action=edit&amp;article_id=".$item_id."'><img src='".get_image("edit")."' alt='".$locale['global_076']."' title='".$locale['global_076']."' style='vertical-align:middle;border:0;' /></a>\n"; }
   } elseif($user_id == $news_name){
      if (iADMIN && checkrights($item_type)) { $res .= "<!--article_news_opts--> &middot; <a href='".ADMIN."news.php".$aidlink."&amp;action=edit&amp;news_id=".$item_id."'><img src='".get_image("edit")."' alt='".$locale['global_076']."' title='".$locale['global_076']."' style='vertical-align:middle;border:0;' /></a>\n"; } 
   return $res;
}
}

Potřebuji prostě rozšířit stávajíci podmínky pro pro articles a news, a to o $user_id == $article_name a tu druhou podmínku o $user_id == $news_name

Prosím snažně o pomoc. Díky moc!

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.48.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
13. 11. 2013   #2
-
0
-

#1 Kvetos
tak do podmínky přidej 

if ( ($item_type == "A") AND ($user_id == $article_name))
Nahlásit jako SPAM
IP: 178.20.137.–
Kvetos0
Newbie
13. 11. 2013   #3
-
0
-

#2 Paja2
Tak jsem to upravil takto, ale web vypadává, bílá stránka....

function itemoptions($item_type, $item_id, $article_name, $news_name) {
	global $locale, $aidlink; $res = "";
	if ($item_type == "N") AND ($user_id == $news_name)) {
		if (iADMIN && checkrights($item_type)) { $res .= "<!--article_news_opts--> &middot; <a href='".ADMIN."news.php".$aidlink."&amp;action=edit&amp;news_id=".$item_id."'><img src='".get_image("edit")."' alt='".$locale['global_076']."' title='".$locale['global_076']."' style='vertical-align:middle;border:0;' /></a>\n"; }
	} elseif ($item_type == "A") AND ($user_id == $article_name)) {

	if (iADMIN && checkrights($item_type)) { $res .= "<!--article_admin_opts--> &middot; <a href='".ADMIN."articles.php".$aidlink."&amp;action=edit&amp;article_id=".$item_id."'><img src='".get_image("edit")."' alt='".$locale['global_076']."' title='".$locale['global_076']."' style='vertical-align:middle;border:0;' /></a>\n"; }
	
	return $res;
}
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.48.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
13. 11. 2013   #4
-
0
-

#3 Kvetos
bílá stránka je způsobena tím že máš chybu v php a nemáš zapnuté error_reporting

function itemoptions($item_type, $item_id, $article_name, $news_name) {
	global $locale, $aidlink; $res = "";
	if (($item_type == "N") AND ($user_id == $news_name)) {
		if (iADMIN && checkrights($item_type)) { $res .= "<!--article_news_opts--> &middot; <a href='".ADMIN."news.php".$aidlink."&amp;action=edit&amp;news_id=".$item_id."'><img src='".get_image("edit")."' alt='".$locale['global_076']."' title='".$locale['global_076']."' style='vertical-align:middle;border:0;' /></a>\n"; }
	} elseif ($item_type == "A") AND ($user_id == $article_name)) {

	if (iADMIN && checkrights($item_type)) { $res .= "<!--article_admin_opts--> &middot; <a href='".ADMIN."articles.php".$aidlink."&amp;action=edit&amp;article_id=".$item_id."'><img src='".get_image("edit")."' alt='".$locale['global_076']."' title='".$locale['global_076']."' style='vertical-align:middle;border:0;' /></a>\n"; }
	
	return $res;
}
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 31.134.216.–
Řešení
Kvetos0
Newbie
14. 11. 2013   #5
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

#4 Paja2
Guru, bezva, dikes. Jsem blbej. Už mi to fachčí. Ukázalo,k de byla v kódu chyba. A to v jiném souboru.

Díky, pěkný den!

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.48.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Přidat mezeru — založil Apik

Přidat šum — založil Petroff

Maven - jak pridat knihovnu — založil pepa

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý