Focus len na jednom buttone – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Focus len na jednom buttone – Visual Basic – Fórum – Programujte.comFocus len na jednom buttone – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ing0
Stálý člen
15. 11. 2013   #1
-
0
-

Ahojte,

pracujem na jednom programe, kde cakam kym uzivatel prilozi vstupnu kartu, a podla nej dalej program pracuje... problem je v tom, ze citacka karty funguje ako klavesnica, takze nacita 10 miestny kod, ktori vlozi do textboxu... vsetko mam poriesene, funguje krasne, len potrebujem dosiahnut to, aby mal textbox do ktoreho vkladam ten kod stale focus... teraz to mam vyriesene cez timer, ktori sa obnovuje kazde 2 sekundy a potom da focus tomu textboxu, ale rad by som to vyriesil elegantnejsie, bez pouzitia timeru...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
Reklama
Reklama
RomanZ
~ Anonymní uživatel
244 příspěvků
15. 11. 2013   #2
-
0
-

Políčka, která nejsou "enabled" (tzn. jsou zašedlá), nemohou dostat focus. Zkus nastavit enabled jen pro to textové políčko, do kterého má čtečka zapisovat, vše ostatní nastav jako disabled.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.60.–
ing0
Stálý člen
15. 11. 2013   #3
-
0
-

to ma tiez napadlo, len v programe je strasne vela tlacitiek a textboxov... pretoze, v pripade poruchy citacky mam vytvorenu virtualnu klavesnicu, ktora sa vtedy pouzije namiesto citacky...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

Focus — založil Anonymní uživatel

BitBtn - focus — založil Nosko

Jak nastavit focus na form? — založil SeraphCZ

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý