Odpocet - devcpp – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Odpocet  - devcpp – C / C++ – Fórum – Programujte.comOdpocet - devcpp – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
vojta1290
Newbie
16. 11. 2013   #1
-
0
-

cs, slo by udelat konzolovej program ktery by vykonaval 2 veci najednou?

resp. hlavne de o to, jestli muzu udelat program ktery odpocitava, treba minutu, a behem toho muzu  neco zadat . pokud dojde cas provede se fce A, pokud se neco zada provede se fce B.

de to? dk moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Reklama
Reklama
Martin Kozibrátka0
Stálý člen
16. 11. 2013   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
Savana.cz - neomezený webhosting za pár kaček :)
Martin Kozibrátka0
Stálý člen
16. 11. 2013   #3
-
0
-

http://stackoverflow.com/questions/2128620/how-to-create-timer-in-winapi-c

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.83.169.–
Savana.cz - neomezený webhosting za pár kaček :)
vojta1290
Newbie
16. 11. 2013   #4
-
0
-

dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 71 hostů

Podobná vlákna

Devcpp — založil .

Devcpp - windows — založil vojta129

Problém s DevCpp — založil Elis.jane

DevCpp - Debugovanie — založil NAItReIN

Hlavickove soubory - devcpp — založil vojta129

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý