Prebliknutie a zavretie – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prebliknutie a zavretie – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrebliknutie a zavretie – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Anonymní
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
16. 11. 2013   #1
-
0
-

Zdravím nedávno som mal tento problém s Pythonom a zostal nedoriešený:( .

Dnes som dal do visual c++ 2010 express tento kód:

#include <stdio.h>

int main()
{
    printf("Hey bro");
    return 0;
}

A po zkomprimovaní mi to len tak prebliklo ale hneď sa to zavrelo a neviem prečo , ani som tam nič nestihol pozrieť. Mám Windows 8.1 a v expresse som si zvolil Win32 appku.

Prosím poradte a predom ďakujem za odpoveď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.3.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
16. 11. 2013   #2
-
0
-

to je tu kazdou chvili ... vidis ten main a jeho { zacatek a } konec? (technicky vzato je konec uz ten return)

terminal, na kterym bys to chtel stihnout videt bezi jen po dobu co bezi program... jak skonci, neni duvod nechavat terminal bezet...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
16. 11. 2013   #3
-
0
-

#2 KIIV
Jo dík už to ide   

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.3.–
Anonymní
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
16. 11. 2013   #4
-
0
-

#3 Anonymní
#2 KIIV
Ops sorry mala byť odpoveď inam a jak to mám tedy prepsat i tu v tutoriále to tak mají.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.3.–
Xmanik
~ Anonymní uživatel
71 příspěvků
16. 11. 2013   #5
-
0
-

Promiň , že to ide asi pomaly ale v každom tutoriale to tak je a aj v knihe to tak je tak neviem no ...

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.3.–
Anonymní
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
17. 11. 2013   #6
-
0
-

#2 KIIV
Promiň , že to ide asi pomaly ale v každom tutoriále to tak je a aj v knihe to tak je tak neviem no skoušel som jak si to radil ty ale bol error...

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.3.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 11. 2013   #7
-
0
-

ja sem nic neradil, jen sem vysvetlil, proc to tak je... taky sem zminil, ze na tendle typ dotazu se tu ptaji zacatecnici aspon jednou nebo 2x do mesice (zalezi kdy se odevzdavaj domaci ukoly)

A jakozto clovek, co pracuje pod linuxem, se mi vubec nelibi interaktivni programy - tj. takovy, co vynucujou mackani klaves a tak.. je to pak naprosto nepouzitelny, pokud to clovek chce spoustet automaticky...

tj. takovy ty ruzny cekani na klavesy (resp. casteji je to jen nacteni neceho), nebo jen ve windows funkcni zavolani programu pause.exe a tak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
17. 11. 2013   #8
-
0
-

#7 KIIV
Tak dík no , skúsim to tu niekde pohľadať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.230.3.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý