Drzanim klavesy "start" – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Drzanim klavesy "start" – C / C++ – Fórum – Programujte.comDrzanim klavesy "start" – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
17. 11. 2013   #1
-
0
-

Potreboval by som vyriesit jednu vec.

Chcem spravit nekonecny cyklus tak ze napr. ak mam stlacenu nejaku klavesu bude sa mi vypisovat "start" ak ju pustim vypise sa jeden krat "stop" a program caka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.184.–
Reklama
Reklama
Doomista+1
Stálý člen
18. 11. 2013   #2
-
0
-

   

#include <iostream>
#include <conio.h>

bool released=false;
const int KEY_A='a';
const int KEY_ESC=27;

int main(){
int key;
while(true){
key=getch();
	if(key==KEY_A){
	cout << "start" << endl;
	}
	else{
	released=true;
	}
	if(released){
	cout << "stop" << endl;
	released=false;
	}

	if(key==KEY_ESC){ //terminační podmínka
	break;
	}
}
return 0;
}

Nenapadá mě teď jak to udělat bez toho kontrolního boolu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.176.–
Na vše stačí iostream...
Martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
19. 11. 2013   #3
-
0
-

#2 Doomista
potrebujem taketo nieco : ale toto nefunguje dobre

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.243.–
Martin
~ Anonymní uživatel
1379 příspěvků
19. 11. 2013   #4
-
0
-

#2 Doomista
 

 #include <iostream>
#include <windows.h>
#include <string>
#include <conio.h>
using namespace std;

int move()
{
    cout << " move " << endl;
    return 0;
}

int stop()
{
    cout << " stop " << endl;
    return 0;
}

int main()
{
    while(1)
    {
        Sleep(200);
        if (kbhit())
        {
            move();
            getch();
        }
        else{
            stop();
            getch();
        }
    }
   return 0;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.243.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 106 hostů

Podobná vlákna

Tlacitko start — založil Anonymní uživatel

Session start — založil luboš

Skrytí listy Start — založil Navara

Illegal start of expression — založil Draffix

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý