Nové okno přes původní – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nové okno přes původní – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comNové okno přes původní – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Norguad0
Newbie
13. 1. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,
jsem tu nový, takže se omlouvám, pokud nějakým způsobem nedodržím ustanovení tohoto fóra. Chtěl bych se zeptat, jak by bylo možné, aby při kliknutí na odkaz, se otevřelo na původní stránce okénko s aktivním textem. A následně při kliknutí neaktivní část textu, se opět okno zavřelo.

Pro ilustraci jsem toto použítí našel například na

http://www.dietbox.cz/poradna.php
při kliknutí na Slovo odborníka...

Děkuji moc za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
13. 1. 2007   #2
-
0
-

To neni nove okno, to je jen nejaky div zviditelneny/vytvoreny javascriptem. Podivej se do zdrojaku jak to maji udelane.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Norguad0
Newbie
13. 1. 2007   #3
-
0
-

Právě, že tam jsem se díval, je to tam páté přes deváté... Bylo by možné naznačit, jak to udělat úplně od začátku?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
14. 1. 2007   #4
-
0
-

Musis mit div s absolutnim pozicovan a display:none. Pak kdyz se to aktivuje, tak se display zmeni na block. Zaroven cerly ten div ma v udalosti onclick this.style.display="none";

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Tomáš Kavalek0
Stálý člen
14. 1. 2007   #5
-
0
-

CommanderZ píše:#
# Musis mit div s absolutnim pozicovan a display:none. Pak kdyz se to aktivuje, tak se display zmeni na block. Zaroven cerly ten div ma v udalosti onclick this.style.display="none";



Ano, ted jsem se take koukal do kodu, je to presne tak.

Norguad píše:#
# Právě, že tam jsem se díval, je to tam páté přes deváté... Bylo by možné naznačit, jak to udělat úplně od začátku?



Vubec se me to nezda jako pate pres devate, kod je zapsany vcelku solidne a pokud ovladas alespon trosku HTML a JavaScript, tak tomu musis rozumet, pardon mel bys :-) Jak jsi napsal "pate pres devate" tak jsem se bal podivat do zdrojaku, jestli to neni nejako orpavdu sprasene, ale je to ok ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tomáš Kavalek
Norguad0
Newbie
14. 1. 2007   #6
-
0
-

Možná teď asi budu příliš odrzlý, ale myslíte, že bych jednoho z vás mohl požádat, aby z toho kódu vystřihl vše potřebné pro vytvoření takovéhoto efektu?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub0
Super člen
15. 1. 2007   #7
-
0
-

Norguad píše:#
# Možná teď asi budu příliš odrzlý, ale myslíte, že bych jednoho z vás mohl požádat, aby z toho kódu vystřihl vše potřebné pro vytvoření takovéhoto efektu?


Mirně ořezaná verze bez kometářů:


<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-Equiv="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">
<META NAME="description" CONTENT="diet box">
<LINK href="styly.css" rel=StyleSheet type=text/css>
<TITLE> Proc dietbox
</TITLE>
<script language="javascript">
<!--
var g_last = "" ; // posledni garant
function info_g(cg) {
if (g_last==cg && g_last > '' && cg > '' ) {
document.getElementById(cg).style.display="none" ;
g_last="" ;
return true ;
}
document.getElementById("kostal").style.display="none" ;
document.getElementById("cajthamlova").style.display="none" ;
document.getElementById("havlicek").style.display="none" ;
obj2=document.getElementById("base") ;
obj=document.getElementById(cg) ;
obj.style.position="absolute";
obj.style.display="inline";
obj.style.left="100"
obj.style.top="350"
g_last=cg ;
return true ;
}
//-->
</script>
<script language="javascript">
<!--
lide_kostal = new Image();
lide_kostal.src = "images/lide_kostal1.jpg";
lide_kostal1 = new Image();
lide_kostal1.src = "images/lide_kostal0.jpg";
lide_cajh = new Image();
lide_cajh.src = "images/lide_cajh1.gif";
lide_cajh1 = new Image();
lide_cajh1.src = "images/lide_cajh0.gif";
lide_havl = new Image();
lide_havl.src = "images/lide_havl1.gif";
lide_havl1 = new Image();
lide_havl1.src = "images/lide_havl0.gif";
// -->
</script>
</head>
<BODY bgcolor="#FFFFFF" leftmargin=0 topmargin=0 marginwidth="0" marginheight="0">
<!--moje tabulka //-->
<table width="100%">
<tr>
<td width="33%" align="center" class="fialovesb" onclick="info_g('kostal');return true">
<a href="#poradna" onMouseOver="place55.src=lide_kostal.src;window.status=' ';return true;" onMouseOut="place55.src=lide_kostal1.src;window.status=' ';">
<img src="images/lide_kostal0.gif" width="71" height="119" name="place55" border="0" ></a></td>
<td width="33%" align="center" class="fialovesb" onclick="info_g('cajthamlova');return true">
<a href="#poradna" onMouseOver="place56.src=lide_cajh.src;window.status=' ';return true;" onMouseOut="place56.src=lide_cajh1.src;window.status=' ';">
<img src="images/lide_cajh0.gif" width="71" height="119" name="place56" border="0" ></a></td>
<td width="33%" align="center" class="fialovesb" onclick="info_g('havlicek');return true">
<a href="#poradna" onMouseOver="place57.src=lide_havl.src;window.status=' ';return true;" onMouseOut="place57.src=lide_havl1.src;window.status=' ';">
<img src="images/lide_havl0.gif" width="71" height="119" name="place57" border="0" ></a></td>
</table>
<!--moje tabulka //-->
<!-------------kostal //-->
<div id="kostal" style="display:none" onclick="this.style.display='none'">
<br>
<table bgcolor="#ffffff" width="60%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td width="7">
<img src="images/roh_linka_lh.gif" width="7" height="7"></td>
<td valign="top">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td bgcolor="#DB0862">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
</table></td>
<td align="right">
<img src="images/roh_linka_ph.gif" width="7" height="7"></td>
</tr>
<tr>
<td background="images/bgrd_tab_left.gif">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td>
<span class="nadpis_fialovy"> Martin Košťál
</span>
<br>
<table bgcolor="#F5DEE6" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<!-- horni kulaty //-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/roh_pink_lh.gif" width="6" height="6"></td>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td width="6" align="right">
<img src="images/roh_pink_ph.gif" width="6" height="6"></td>
</tr>
<!-- pocud + textovy//-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0" ></td>
<td>
<!--moje tabulka //-->
<table>
<tr>
<td>
<pre>
Narozen 8. 7. 1979 v Pardubicích
Vzdělání: 8 lete Sportovní Gymnázium - ukončeno 1997
Fakulta tělesné výchovy a sportu UK - ukončeno 2004
Sportovní historie: Několikanásobný medailista ČR v běhu na 400 m
7. místo ME 4x400 m
3. místo Akademické mistrovství ČR v hokeji
Certifikace: 2006 Holmes Place - Personal Trainer Education
2006 X-BIKE instruktor (Zbyněk Petr, Libor Hrubý - Holmes Place)
2005 U.S. Lifesaving asociation, USA, FL
2004 magisterský diplom FTVS UK
2003 lyžarský instruktor (FTVS UK)
</pre></td>
</tr>
<tr>
<td class="black"> Motto: You´ll never know what you can do until you get it up as high as you can go.
<a href="mailto:dkostal@dietbox.cz">dkostal@dietbox.cz</a>
<br></td>
</tr>
</table>
<!--moje tabulka //-->
<!--konec //--></td>
<td width="6">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<!-- dolni kulaty kulaty //-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/roh_pink_ld.gif" width="6" height="6"></td>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td width="6" align="right">
<img src="images/roh_pink_pd.gif" width="6" height="6"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3" bgcolor="#FFFFFF">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="2"></td>
</tr>
<!-- pocud -->
</table></td>
<td width="7" background="images/bgrd_tab_right.gif">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td>
<img src="images/roh_linka_ld.gif" width="7" height="7"></td>
<td valign="bottom">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#DB0862">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
</table></td>
<td align="right">
<img src="images/roh_linka_pd.gif" width="7" height="7"></td>
</tr>
</table>
<table>
</table>
<!--
-----------------------
//-->
<table>
<tr>
<td></td>
</tr>
</table>
</div>
<!--kostal eof//-->
<!-------------havlicek //-->
<div id="havlicek" style="display:none" onclick="this.style.display='none'">
<br>
<table bgcolor="#ffffff" width="60%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td width="7">
<img src="images/roh_linka_lh.gif" width="7" height="7"></td>
<td valign="top">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td bgcolor="#DB0862">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
</table></td>
<td align="right">
<img src="images/roh_linka_ph.gif" width="7" height="7"></td>
</tr>
<tr>
<td background="images/bgrd_tab_left.gif">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td>
<span class="nadpis_fialovy"> Ing. Petr Havlíček
</span>
<br>
<table bgcolor="#F5DEE6" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<!-- horni kulaty //-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/roh_pink_lh.gif" width="6" height="6"></td>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td width="6" align="right">
<img src="images/roh_pink_ph.gif" width="6" height="6"></td>
</tr>
<!-- pocud + textovy//-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0" ></td>
<td>
<!--moje tabulka //-->
<table>
<tr>
<td>
<pre>
Narozen: 29.4. 1969,
Absolvent VŠZ v Brně
Od roku 1994 specializace na
doplňkovou a sportovní výživu
nutriční programy pro úpravy hmotnosti
nutriční programy, které jsou součástí léčebné terapie
optimalizace stravování
nutriční programy pro vrcholový sport
nutriční programy pro rekreační sport
V letech 1999-2001 pobytové odborné stáže v Jižní Koreji a v USA
Od roku 1995 odborný konzultant v oblasti výživy
Od roku 1999 odborný konzultant největšího tuzemského producenta doplňkové a sportovní výživy - NUTREND D.S., a.s.
Ředitel firmy zaměřené na velkoobchodní a maloobchodní prodej doplňkové, sportovní a speciální výživy
Autor odborných a odborně populárních článků o výživě - Svět Kulturistiky, Fitness, Atletika, Velo, Cykloservis,...
Spolupráce s vrcholovým sportem od roku 1997:
Jednotlivci:
Dvořák Tomáš - atletika
Mužík Jiří - atletika
Neumannová Kateřina - běh na lyžích
Chalupa Václav - veslování
David Huf, Radka Hanáková - sportovní aerobik
Vabroušek Michal - veslování
Šebrle Roman - atletika
Vabroušek Petr - Ironman
Švec Marek - řecko-římský zápas
Dušek Martin - sportovní aerobik
Ebertová Hana - cyklistika - ultramaraton
Šafářová Lucie - tenis
Kopka Jan - ultra dlouhé cyklistické závody v extrémních podmínkách
Capalini Libor - moderní pětiboj
Gottvald Miroslav - motocross
Vršecký David - závody trucků
</pre></td>
</tr>
<tr>
<td class="black"> Poradí vám, jak se správně stravovat i po skončení dietního programu v dietboxech.
<a href="mailto:phavlicek@dietbox.cz">phavlicek@dietbox.cz</a>
<br></td>
</tr>
</table>
<!--moje tabulka //-->
<!--konec //--></td>
<td width="6">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<!-- dolni kulaty kulaty //-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/roh_pink_ld.gif" width="6" height="6"></td>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td width="6" align="right">
<img src="images/roh_pink_pd.gif" width="6" height="6"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3" bgcolor="#FFFFFF">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="2"></td>
</tr>
<!-- pocud -->
</table></td>
<td width="7" background="images/bgrd_tab_right.gif">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td>
<img src="images/roh_linka_ld.gif" width="7" height="7"></td>
<td valign="bottom">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#DB0862">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
</table></td>
<td align="right">
<img src="images/roh_linka_pd.gif" width="7" height="7"></td>
</tr>
</table>
<table>
</table>
<!--
-----------------------
//-->
<table>
<tr>
<td></td>
</tr>
</table>
</div>
<!--havlicek eof//-->
<div id="cajthamlova" style="display:none" onclick="this.style.display='none'">
<br>
<table bgcolor="#ffffff" width="60%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td width="7">
<img src="images/roh_linka_lh.gif" width="7" height="7"></td>
<td valign="top">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td bgcolor="#DB0862">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
</table> </td>
<td align="right">
<img src="images/roh_linka_ph.gif" width="7" height="7"></td>
</tr>
<tr>
<td background="images/bgrd_tab_left.gif">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td>
<span class="nadpis_fialovy">
MUDr. Kateřina Cajthamlová
</span>
<br>
<table bgcolor="#F5DEE6" width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<!-- horni kulaty //-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/roh_pink_lh.gif" width="6" height="6"></td>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td width="6" align="right">
<img src="images/roh_pink_ph.gif" width="6" height="6"></td>
</tr>
<!-- pocud + textovy//-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0" ></td>
<td>
<!--moje tabulka //-->
<table>
<tr>
<td> V roce 1986 jsem absolvovala I.lékařskou fakultu University Karlovy v Praze. Během studia jsem se sice intenzivně věnovala vědecké činnosti v oboru genetiky, ale po kratším rozhodování, zda budu pracovat v laboratoři nebo s pacienty, zvítězila myšlenka doktora "pro lidi". Nastoupila jsem v nemocnici jako internistka. Hledání toho, proč jsou lidé vlastně nemocní mne však neopustilo.
<br>
<br> V porevolučních létech jsem také spolupracovala s Dánskou společností Pharma Nord, která tehdy vstupovala na náš trh s ucelenou koncepcí doplňků výživy, vitaminů a enzymů. Tehdy jsem se začala věnovat dietologii, metabolickým chorobám a chorobám srdce a cév.
<br>
<br> Přes vysloveně konvenční obory - všeobecná interna, gastroenterologie a onkologie - jsem se dostávala hloub a hloub k tomu, že člověka nejde rozdělit na jednotlivé obory, ale že příčiny nemocí jsou komplexní - a že velká část z nich tkví v lidské psychice a životním stylu. A začala jsem studovat psychosomatickou medicinu, homeopatii (London Schoul of Homeopaty) a nakonec i systemickou psychoterapii.
<br>
<br> Od roku 2001 mám soukromou lékařskou praxi, kde se snažím všechny své znalosti z doby dvaceti let zkušeností s lidmi a jejich trápením i s nemocemi a jejich vznikem a léčením používat komplexně. Zabývám se nejen fyzickými obtížemi svých klientů, ale také jejich celkovou osobností, zvyky, způsobem myšlení a společně hledáme pro každého individuální řešení "na míru". Při své činnosti spolupracuji s rehabilitačními pracovníky, akupunkturistkou, sportovním lékařem a se specialisty na výživu.
<br>
<br> Život v civilizovaném světě přináší spoustu stresů, které naše miliony let staré tělo nedokáže dlouhodobě ve zdraví snášet: Máme málo času, nedostatečný kontakt s přírodou, uspěchané vztahy. Život uniká mezi prsty a často přijde nemoc nebo obtíž, aby nás upozornily na to, jak mnoho jsme se odchýlili od sebe sama.
<br>
<br> Mým heslem je, že nejlepší léčbou je prevence - a že léčení a život vůbec nemají být utrpení, ale radost a trvalý rozvoj všech stránek osobnosti. Proto mne zaujal i program Dietbox - jednoduchý, chutný, zdravý a individualizovaný systém výživy, který si může dovolit každý, kdo chce nejen zhubnout, ale i prospět své hladině cholesterolu, cukru - a to vše bez trýznivého přemýšlení co je zdravé a co si mohu dopřát.
<br>
<br> Sama jsem se odnaučovala přemýšlet a učila se s radostí a pocitem vyrovnanosti a spokojenosti sama se sebou žít v souladu s tím, kdo jsem. Mám pocit společného úspěchu, když vidím, jak se mí klienti osvobozují z omezení, která si sami uložili nebo na sebe nevědomky během života nechali naložit. S každým vyléčeným, rozzářeným, se sebou samým spokojeným klientem zažívám malý zázrak. Život je fér a když žijeme, jíme, milujeme a užíváme každý den S CHUTÍ, přinese nám to nejdůležitější: RADOST ZE ŽIVOTA.
<br>
<br></td>
</tr>
<tr>
<td class="black"> Každý z nás je krásná bytost, jen se někdy neumíme správně použít.
<a href="mailto:kcajthamlova@dietbox.cz">kcajthamlova@dietbox.cz</a>
<br></td>
</tr>
</table>
<!--moje tabulka //-->
<!--konec //--> </td>
<td width="6">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<!-- dolni kulaty kulaty //-->
<tr>
<td width="6">
<img src="images/roh_pink_ld.gif" width="6" height="6"></td>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
<td width="6" align="right">
<img src="images/roh_pink_pd.gif" width="6" height="6"></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="3" bgcolor="#FFFFFF">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="2"></td>
</tr>
<!-- pocud -->
</table> </td>
<td width="7" background="images/bgrd_tab_right.gif">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td>
<img src="images/roh_linka_ld.gif" width="7" height="7"></td>
<td valign="bottom">
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td>
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
<tr>
<td bgcolor="#DB0862">
<img src="images/nic.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
</tr>
</table></td>
<td align="right">
<img src="images/roh_linka_pd.gif" width="7" height="7"></td>
</tr>
</table>
<table>
</table>
<!--
-----------------------
//-->
<table>
<tr>
<td></td>
</tr>
</table>
</div>
</body>
</html>

Následuje co nejvíc ořezaná pochopitelnější verze s kometáři(tohle by měl pochopit každý, kdo se alespoň trochu orientuje v HTML, CSS a JavaScriptu):


<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-Equiv="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">
<META NAME="description" CONTENT="diet box">
<LINK href="styly.css" rel=StyleSheet type=text/css>
<TITLE> Proc dietbox
</TITLE>
<script language="javascript">
<!--
/**
* Kdyz se na to tedka divam asi bych to udelal jinak,
* ale coz. Tahle funkce skryva a odkryva dole uvedene
* divy.
*/
var g_last = "" ; // posledni garant
function info_g(cg) {
//kdyz posledni garant se rovna tomu na co jsem klikli
//nejsou to prazdne retezce, potom skryt aktualni div(cg)
//po uspesnem zakryti varaci true a tim padem ukoncuje beh fce
if (g_last==cg && g_last > '' && cg > '' ) {
document.getElementById(cg).style.display="none" ;
g_last="" ;
return true ;
}
//tady se skryjou vsechny divy
document.getElementById("kostal").style.display="none" ;
document.getElementById("cajthamlova").style.display="none" ;
document.getElementById("havlicek").style.display="none" ;
//dolejsek fce uz neni pro spravnou funkcnost nutne az po obj.style.top="350"
// ten konec je nutny ( g_last=cg ;)
//tady programtor linej, proto si ulozi objekty do promenne
obj2=document.getElementById("base") ;
obj=document.getElementById(cg) ;
//a tady je nastyluje, pokud nevite co se jak styluje
//doporucuju si precist neco o CSS
obj.style.position="absolute";
obj.style.display="inline";
obj.style.left="100"
obj.style.top="350"
//tady se uklada parametr cg(id divu/elementu)
// do globalni promenne g_last
g_last=cg ;
//tady se jen tak ze srandy vraci true, prestoze si myslim,
// ze je to zbytecny(muzes testnout)
return true ;
}
//-->
</script>
</head>
<BODY>

<!-- Pod timhle komikem je par klikacich odkazu, pri kterych se zobrazi ty divy -->
<a href="#poradna" onclick="info_g('kostal');return true">kostal</a>
<a href="#poradna" onclick="info_g('cajthamlova');return true">cajthamlova</a>
<a href="#poradna" onclick="info_g('havlicek');return true">havlicek</a>

<!-- Pod timhle komikem je par divu, ktery se zobrazujou a skrivaj dle toho kam klikas -->
<div id="kostal" style="display:none" onclick="this.style.display='none'"> Tak tady je vse okolo kostala. + Plus nejaky nastylovani
</div>
<div id="havlicek" style="display:none" onclick="this.style.display='none'"> Tak tady je vse okolo cajthamlove. + Plus nejaky nastylovani
</div>
<div id="cajthamlova" style="display:none" onclick="this.style.display='none'"> Tak tady je vse okolo havlicka. + Plus nejaky nastylovani
</div>

</body>
</html>

Joke: Až mi AdSense vydělá na vlastní účet, pošlu ti jeho číslo. :D
To rejpal CommanderZ: Kompenzuji si tímto že na mě všichni z vysoka s3r0u. (též joke :D )

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
15. 1. 2007   #8
-
0
-

Je to trochu podivne udelane, vzdyt by melo stacit neco jako tohle, jen pokud budes chit mit vic tech oken tak tam budes muset pridat jeste promennou kterou budes konrolovat stav.

<a href="#" onclick="document.getElementById('okno').style.display='block';return false;">Otevrit okno</a>


<div id="okno" style="display:none; position:absolute; top:300px; left: 400px;background:orange;border:3px black double" onclick="this.style.display='none';">
Obsah okna
</div>




D1ce: Kdo na tebe zase s3r3?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Jakub0
Super člen
16. 1. 2007   #9
-
0
-

CommanderZ píše:#
# Je to trochu podivne udelane, vzdyt by melo stacit neco jako tohle, jen pokud budes chit mit vic tech oken tak tam budes muset pridat jeste promennou kterou budes konrolovat stav.


Samozřejmě, že bych to udělal taky jinak, ale já pouze recykloval kód dle replikace tazatele. Je ale škoda, žes to nepostnul jako multi, takhle z toho tazatel asi moc happy nebude.

D1ce: Kdo na tebe zase s3r3?


Právě že všichni jak na placatej kámen. :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Věřím, že můžete v životě získat všechno, co budete chtít, když budete pomáhat druhým lidem, aby dostali to, co si přejí oni. - Zig Ziglar TOPlist
16. 1. 2007   #10
-
0
-

Ok, tak tady je to upravene pro tri okna (dalsi jdou samozrejme naprosto volne pridavat)

<a href="#" onclick="document.getElementById(last).style.display='none';document.getElementById('okno1').style.display='block';last='okno1';return false;">Otevrit okno</a>

<a href="#" onclick="document.getElementById(last).style.display='none';document.getElementById('okno2').style.display='block';last='okno2';return false;">Otevrit okno</a>
<a href="#" onclick="document.getElementById(last).style.display='none';document.getElementById('okno3').style.display='block';last='okno3';return false;">Otevrit okno</a>


<div id="okno1" style="display:none; position:absolute; top:115px; left: 450px;background:orange;border:3px black double" onclick="this.style.display='none';">
Obsah okna1
</div>

<div id="okno2" style="display:none; position:absolute; top:300px; left: 400px;background:orange;border:3px black double" onclick="this.style.display='none';">
Obsah okna2
</div>

<div id="okno3" style="display:none; position:absolute; top:500px; left:212px;background:orange;border:3px black double" onclick="this.style.display='none';">
Obsah okna3
</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Norguad0
Newbie
16. 1. 2007   #11
-
0
-

Všem již teď velice moc děkuji!!! Vyzkouším a dám vědět, jak to dopadlo!!!:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Nové okno — založil dragon124

Nove okno v html — založil jan

Nové okno po kliku — založil mesma

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý