Automatické doplňování – MS SQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Automatické doplňování – MS SQL – Fórum – Programujte.comAutomatické doplňování – MS SQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Sámo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
19. 11. 2013   #1
-
0
-

Dobrý den.

U klasického management studia sql serveru 2008 se mi podařilo vypnout našeptávač názvů tabulek a polí. Mohl by jste mi prosím někdo poradit jak ho zase zapnout.

Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.35.104.–
Reklama
Reklama
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
19. 11. 2013   #2
-
0
-

V Management Studiu pro MS SQL 2012 je to v kontextove nabidce v editoru (prave tlacitko mysi) volba "IntelliSense Enabled", nebo klavesova zkratka Ctrl+Q. Snad je to v 2008 stejne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.80.–
Sámo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
20. 11. 2013   #3
-
0
-

#2 P

Ahoj. Díky za radu.

Klávesová zkratka nezabrala, IntelliSense mám zaplé a pořád nic :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.35.104.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Sámo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
21. 11. 2013   #5
-
0
-

#4 P
Díky za radu.

Prošel jsem všechny možnosti texteditoru, naklikal tak, jak to má kolega, kterému našeptávač funguje a pořád neseje. Divný.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.35.104.–
P
~ Anonymní uživatel
193 příspěvků
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.116.–
Sámo
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
24. 1. 2014   #7
-
0
-

Díky všem za rady.

Myslím, že už jsem k tématu nastudoval dost. Žádné nastavení management studia nezabralo. Nakonec jsem přišel na to, že je problém v tom, že mám současně nainstalované VB studio. Microsoft k tomuto problému vydal nějaký hotfix, zažádal jsem o něj a od té doby čekám.

Jakmile dorazí a vyzkouším ho, tak sem napíšu, jak jsem pořídil.

Zatím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.35.104.–
Leo
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
20. 1. 2015   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.92.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Automatické úkony — založil Blabalal

Automatické vykonávanie — založil Anonymní uživatel

Automatické přihlášení — založil fire@genius.cz

Automatické ukončení — založil Miška

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý