Špatné spojení částí kódu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Špatné spojení částí kódu – Java – Fórum – Programujte.comŠpatné spojení částí kódu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
GunSpawn0
Newbie
22. 11. 2013   #1
-
0
-

 Ahoj, potřebuju poradit proč se ta první závorka u třídy spojí s tou před tím else a ta u metody s tou až na konci a proč mi to vlastně háže chybu.

package thecode;

import java.util.Scanner;

public class Game {


	public static void main(String[] args) {
		Scanner vstupUzivatele1 = new Scanner (System.in);
		   Scanner vstupUzivatele2 = new Scanner (System.in);
		   boolean kdoZacne = true;
		   int pocetSirek = 0;
		   int zbyvajiciPocetSirek = 0;
		   int odecteneSirky = 0;
		   System.out.print("S kolika sirkami chcete hrát (10+): ");
	       pocetSirek = vstupUzivatele1.nextInt();		   
	   if  (pocetSirek > 10) {
         System.out.print("Chcete hrát jako první(true or false)?");
	       kdoZacne = vstupUzivatele2.nextBoolean();
	       if (kdoZacne = true)
	        	 System.out.println("Začínáte s " + pocetSirek);
	         else
	        	 System.out.println("Začíná PC s " + pocetSirek);		   
	    
	         zbyvajiciPocetSirek = pocetSirek - odecteneSirky;
	   } else  System.out.println("Neplatný počet sirek.");
	}
		   
	
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.117.–
Dobrá firma nebude bazírovat na tom, jakou máš školu nebo kurz, ale na tom, co umíš a co jsi schopen firmě přinést... Michal Štěpánek
Reklama
Reklama
GunSpawn0
Newbie
22. 11. 2013   #2
-
0
-

#1 GunSpawn
tady je název té chyby

Exception in thread "main" java.lang.Error: Unresolved compilation problem:
    Syntax error, insert "}" to complete ClassBody

    at thecode.Game.main(Game.java:29)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.117.–
Dobrá firma nebude bazírovat na tom, jakou máš školu nebo kurz, ale na tom, co umíš a co jsi schopen firmě přinést... Michal Štěpánek
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
22. 11. 2013   #3
-
+1
-
Zajímavé

Musíš mít ještě jednu závorku úplně na konci.

   } else  System.out.println("Neplatný počet sirek.");	
}	// konec metody main
}	// konec class
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.80.–
GunSpawn0
Newbie
22. 11. 2013   #4
-
0
-

jsem blb chybí mi tam jedna závorka

a na to přijdu po hodině hledání až když to dám na fórum

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.117.–
Dobrá firma nebude bazírovat na tom, jakou máš školu nebo kurz, ale na tom, co umíš a co jsi schopen firmě přinést... Michal Štěpánek
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Spojení string — založil vollf82

Spojení výseče — založil renbon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý