Rada ohladom teorie z javy – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rada ohladom teorie z javy – Java – Fórum – Programujte.comRada ohladom teorie z javy – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ika
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
22. 11. 2013   #1
-
0
-

ahojte, potrebujem poradit:

1. Trieda Object obsahuje metodu hashCode. Aky je jej typ navratovej hodnoty. A tu neviem ci "int" alebo "boolean".

2. Ktory z "Double", "IOException", "Comparator", "ArrayList" je definovany ako genericky. Tu viem ze "Comparator" je, ale neviem ze ci aj ine su...?!

3. Ktory z uvedenych typov nepatri - logicky medzi ostatne? List, ArrayList, LinkedHashset, HashSet...a tu vobec netusim...

Dakujem za kazdu radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.44.–
Reklama
Reklama
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
181 příspěvků
22. 11. 2013   #2
-
0
-

Takto to vidím asi já, ale počkej na více lidí.

Bod č.1 - 100% je navratová hodnota číslo, takže tedy asi int nebo String ale moc to nepoužívám

Bod č.2 - netuším, nepoužívám genericitu

Bod č.3 - zde bych to viděl že nepatří List neboť se jedna o předka a kolekce bez specifických vlastností

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.80.–
Ika
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
22. 11. 2013   #3
-
0
-

#2 NotBeginner
Vďaka za odpoveď

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.242.44.–
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
27. 11. 2013   #4
-
0
-

#1 Ika
1. int (urcite)

2. Comparator, ArrayList

3.List je interface, ak by tam nebol ten list medzi nimi tak LinkedHashSet, kvoli tomu ze hashSet a ArrayList pouzivaju polia a tu sa vyuziva hojne ten hash z 1.kroku (v HashSete, vyhladavanie v O(1)).

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.177.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý