JQuery nefunguje v google chrome – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

JQuery nefunguje v google chrome – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comJQuery nefunguje v google chrome – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Alex
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
4. 12. 2013   #1
-
0
-

 v Mozzila to funguje skvěle, v google chrome nikoliv, jak to?

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title></title>
  <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.10.2/jquery.min.js">
</script>
<script>
function mf(x){
$(document).ready(function(){
if (x == 1)
{
$("label").text("Cena služby je:139");
$("#1").text("alda je best");}
else
{
$("label").text("Cena služby je:222");
}
});
};

</script>
<script>
function myFunction(x)
{
x.style.background="yellow";
}
</script>
  </head>
  <body>
  <form>
  <label for="sluzba"></label>
  <select>
  <option  value = "masaz" onClick = "mf(1);">masaz</option>
  <option  value = "masaz2" onClick = "mf(2);">masaz2</option>
  </select>
  <input type="text" onfocus="myFunction(this)">
 <p id = "1"></p> 
  </form>
</body>
</html>
Nahlásit jako SPAM
IP: 95.143.134.–
Ericsko+3
Stálý člen
4. 12. 2013   #2
-
0
-

Skus prehodit namiesto: 

function mf(x){
  $(document).ready(function(){
    ...
  });
};

daj: 

$(document).ready(function(){
  function mf(x){
    ...
  }
});

Okrem toho by som ti skor doporucoval uplne vyhodit javascript z html a odchytavat kliknutia ako eventy:

$(document).ready(function(){ 
  $("option").on("click", mf($(this).val()));

  function mf(x){ 
    ... 
  } 
});

Mas to tam dost krizom krazom pomiesane, doporucujem trosku pred kodovanim popozerat, ako to robia velki chlapci. Napr. id="1", skus radsej id="nieco1" (http://stackoverflow.com/…id-as-number)

Dalej, ked chces odchytit zmenu v select boxe, t.j. ktory option je zvoleny, tvoje riesenie nezachyti zmenu klavesnicou, iba kliknutie. Na to sa lepsie hodi $("select").on("change")...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.170.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Google Chrome — založil darthdeus

API pro google-chrome — založil TuTi_fruTi

Problém CSS u Google Chrome — založil Wilfreed

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý