Zdravím,
snažím se zprovoznit komunikaci mezi klientem - FLASH a servrem - JAVASCRIPT, node.js. V Adobe Flash CS5 mám vytvořenou aplikaci (chat), která se servrem komunikuje pomocí XMLsocket. Při testování aplikace z CS5 mi vše v pořádku běží, komunikace probíhá na portu 8080. Ale ve chvíli, kdy aplikaci exportuji a vložím do html, následně spustím html pomocí apache na localhost s portem 80, tak komunikace neprobíhá. Klient kontaktuje server a poté se komunikace přeruší a chat nedostane ze serveru odpověď. Spojení se přeruší. Jak jsem pochopil, zřejmě za to může absence souboru crossdomain.xml, který zpřístupňuje komunikaci mezi FLASH a serverem pomocí XMLsocket. Tento soubor jsem tedy vytvořil a po přečtení x nekompletních rad v anglickém jazyce se mi nepodařilo donutit aplikaci tento soubor přečíst a komunikaci zprovoznit. Zoufalý a vlasy si trhající, že jsem skončil ještě dříve, než jsem začal se tedy obracím na české fórum s nadějí na kompletní odpověď, která mi skutečně pomůže tento problém vyřešit. Potřebuji tedy vědět, kam soubor crossdomain.xml umístit. Co přesně napsat do aplikace, před voláním xmlSocket.connect("localhost", 8080);. Případně, zda je potřeba udělat ještě něco dalšího?