Struct a práce s ním – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Struct a práce s ním – C / C++ – Fórum – Programujte.comStruct a práce s ním – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
4. 12. 2013   #1
-
0
-

Ahoj všichni.

Potřeboval bych pomoc, jak propojit strukturu s CSV souborem, který procházím hledám v něm "," a rozděluji

Mám strukturu

typedef struct nakup
{
	unsigned int ID;
			char nazev;
			char popisek;
			int cena;
			int sklad;
}Tnakup;

uživatel hlucheucho mi poradil stránku kde je tento kód

int main() {
    std::vector<std::string> strings;
    std::istringstream f("denmark;sweden;india;us");
    std::string s;    
    while (std::getline(f, s, ';')) {  //zde čte jednotlivé tokeny z istringstream f
        std::cout << s << std::endl;  //zde je vypisuje. 
        strings.push_back(s);         //zde je skládá do vektoru, chová se to jako pole
    }
}

Bohužel, jsem se k vektorům nedostal, takže to je ještě mimo mě, ještě jsem si uložil název souboru s kterým se nakonec pracuje

ofstream soubor(nazev_vystup_soubor);

tedy název soubor, tudiž potřebuji poradit jak už se pohnout, a jak ty věci které mám v CSV naskládat do struktury přes to getline. Dík všem

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.189.–
6. 12. 2013   #2
-
0
-

To se tu poslední dobou řeší často. Projdi si příspěvky asi 14 dní dozadu, mělo by tam být naznačeno řešení

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Podobná vlákna

Pole pomoc s nim — založil vladik1122

Pismo a problem s nim — založil martin.007

Hra Zápalky (NIM) — založil Baruna

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý