Uloha pomoc – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Uloha pomoc – Python – Fórum – Programujte.comUloha pomoc – Python – Fórum – Programujte.com

 

Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
7. 12. 2013   #1
-
0
-

Napiste programek v pythonu, ktery bude generovat imitaci textu.
Nejprve zpracujte rozsahlejsi vzorovy kus textu a vsimejte si nekterych
statistickych vlastnosti slov (napriklad jak casto se opakuji v textu, co byva
na zacatku vet apod.). Na zaklade techto udaju vytvarejte imitaci textu s
obdobnymi statistickymi vlastnosti. Jednodussi bude pouzit anglictinu nez
cestinu jako jazyk textu. Program hojne komentujte aby bylo zrejme, jak
pracuje.
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.148.–
Kit+15
Guru
7. 12. 2013   #2
-
0
-

Kolik toho už máš? Nenašel jsem žádnou přílohu s programem, který ti nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
7. 12. 2013   #3
-
0
-

#2 Kit
Nemám nic nestíham učím se na skúšky a s programovaním začínam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.148.–
Kit+15
Guru
7. 12. 2013   #4
-
0
-

#3 Jan
Opsat zadání do fóra umím také. Bylo by lepší, kdyby sis to nechal od někoho vysvětlit a napsal si to sám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
7. 12. 2013   #5
-
0
-

#4 Kit
Nestíham preto hladám pomoc. Môžeš mi to aj vysvetliť ako si postupoval .

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.148.–
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
8. 12. 2013   #6
-
0
-

import random
import string
 
def lipsum(n):
    str = ''
 
    for i in range(0, n):
        if (random.randint(0, 10) < 2 or (len(str) > 0 and str[-1] == '.')):
            str += ' '
        elif (random.randint(0, 100) > 90 and (len(str) > 0 and str[-1] != ' ')):
            str += '.'
        else:
            str += random.choice(string.letters).lower()
 
    return str
 
print lipsum(100)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.148.–
Wrunx
~ Anonymní uživatel
35 příspěvků
9. 12. 2013   #7
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

Zkus třeba Markovův textový generátor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.195.–
Jan
~ Anonymní uživatel
187 příspěvků
9. 12. 2013   #8
-
0
-

#7 Wrunx
Nejaký odkazy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.148.–
Wrunx
~ Anonymní uživatel
35 příspěvků
10. 12. 2013   #9
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

2Jan: odkazy?? promiň, ale když nejsi ochoten ani zadat do googla něco jako "markov generating text", tak má ochota ke spolupráci klesá k nule...

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.120.195.–
Sefiros0
Návštěvník
11. 1. 2014   #10
-
0
-

chlape, až budeš takhle chtít udělat program tak napiš za kolik ... jako já ti to v pythonu neudělám (python neumím) ale někdo jinej třeba jo ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

úloha závorky - pomoc — založil Veve

Uloha — založil ukulele

Uloha 4 — založil Sharp

úloha — založil LuckaH

Uloha — založil hiepjake

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý