Práce s raw souborem – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Práce s raw souborem – Java – Fórum – Programujte.comPráce s raw souborem – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zajda
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
7. 12. 2013   #1
-
0
-

Zdárec lidi,

potřeboval bych poradit s raw souborem. Jedná se o to že ho mám načtený už v poli, ale nedaří se mi ho převést na bitmapu (jako sice dokáži vytvořit jpg soubor ale ten nestojí za nic). Budu rád za každou radu. Díkec

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.6.–
Reklama
Reklama
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
8. 12. 2013   #2
-
0
-

#1 Zajda
Radu? Když jsi vlastně nepodal žádné relevantní informace?

Tak tady máš radu - proč probůh děláš něco takového, co už je dávno hotové, použij přece program, který je na to určen a umí to...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.43.–
Zajda
~ Anonymní uživatel
10 příspěvků
8. 12. 2013   #3
-
0
-

#2 JoDiK

Tak aby si měl relevatní informace:

 File file = new File("D:\\zkouska","002koala.raw");


         is = new BufferedInputStream(new FileInputStream(file));
         os = new ByteArrayOutputStream();

         while ((read = is.read(buffer, 0, buffer.length))>0) {
           
            os.write(buffer, 0, read);
        }

            this.data = os.toByteArray();

No aby sis nemyslel já ho nepotřebuji jen zobrazit. Poté až budu mít bitmapu, budu s ním dále pracovat přesněji řečeno "rozpoznávat nějaké objekty".

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.6.–
JoDiK
~ Anonymní uživatel
981 příspěvků
8. 12. 2013   #4
-
0
-

#3 Zajda
Málo informací...

Jaký vlastně máš problém? Neznáš strukturu RAW souboru? A my ji snad máme znát, když jsi neřekl o co jde, jestli je to RAW z nějakého digitálního fotoaparátu, nebo snad z nějakého průmyslového snímače? To bys ale snad měl vědět, takže máš k tomu souboru určitě i popis jeho struktury. Pak zas nechápu co ti nejde...

Takže s čím teda chceš poradit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.43.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Práce se souborem — založil hejnallukas

Práce se souborem v C++ — založil pazdy

Práce se souborem — založil Petr

Práce s text. souborem — založil meteos

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý