For – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

For – C / C++ – Fórum – Programujte.comFor – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

juruces0
Duch
7. 12. 2013   #1
-
0
-

neviem si poradiť ako má vyzerať For v tejto funkcii  .  Vytvorte funkciu, ktorá z prvej polovice reťazca vytvorí druhú tak, aby vzniknutý reťazec bol z obidvoch strán rovnaký.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.94.–
paya0
Newbie
8. 12. 2013   #2
-
0
-

#1 juruces

neco jako...

#include <string>
#include <iostream>

int main()
{
    std::string s;
    std::getline(std::cin, s);
    std::string::iterator i = s.begin(), j = s.end() - 1;
    for ( ; i != s.begin() + s.size() / 2; ++i, --j) *j = *i;
    std::cout << s << std::endl;
}

?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.171.248.–
++C > C++
juruces0
Duch
8. 12. 2013   #3
-
0
-

to by šlo ale já by sem to potreboval ve funkci

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.94.–
Kowalsky950
Stálý člen
8. 12. 2013   #4
-
0
-

#3 juruces
místo main dáš jinou funkci.....celý problém. Popřípadě můžeš dat "s" jako parametr a poté jej také z funkce vrátíš jako návratovou hodnotu...
Bylo by těžké se nad tím trochu zamyslet?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý