Zastavenie programu v nesprávny čas – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zastavenie programu v nesprávny čas – C / C++ – Fórum – Programujte.comZastavenie programu v nesprávny čas – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Jacobs
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
9. 12. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, som začiatočník, učím sa programovať v c++ a mam menší problém : 

#include <iostream>
#include <string>


using namespace std;

int main()
{
    string name;
    int age = 0;
    string job;

    cout << "Type in your name please \n";
    getline(cin, name);

    cout << "Type in your age \n";
    cin >> age;

    cout << "What is your job ? \n";
    getline(cin, job);

    cout << "\n";
    cout << "PROFILE: \n";
    cout << "------------- \n";
    cout << "Name: " << name << endl;
    cout << "Age: " << age << endl;
    cout << "Job:" << job << endl;
    cout << "------------- \n";

    return 0;
}

Normálne spustím program v konzole a všetko ide až po "What is your job" vypíše to len otázku a potom hneď profil, nedá to priestor na vstup.. A viem že je to primitívne ale naozaj neviem prečo to tak je.. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Jacobs0
Duch
9. 12. 2013   #2
-
0
-

Hmm, skusil som to dat ako

    cout << "What is your job ? \n";
    cin >> job;

namiesto getline(cin, job) a toto funguje ale ked je to nieco zlozene z dvoch slov tak je to v keli, tak teda nevie niekto preco getline v tomto pripade nefunguje a v prvom ano ? :/

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
9. 12. 2013   #3
-
+1
-
Zajímavé

pravdepodobne nactes age, ale zustane ti tam konec radky (a to pak sezere ten dalsi getline)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.92.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jacobs0
Duch
9. 12. 2013   #4
-
0
-

A teda ako to mam vyriesit ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
9. 12. 2013   #5
-
+1
-
Zajímavé

Před tím, než požaduješ zadání práce vyprázdnit vstupní proud.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
Jacobs0
Duch
9. 12. 2013   #6
-
0
-

No ja som spominal ze sa to ucim takze neviem presne ako to spravit, ak by to neobtažovalo tak povedali by ste mi tuto poslednu vec ? :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Kowalsky950
Stálý člen
9. 12. 2013   #7
-
+1
-
Zajímavé

#6 Jacobs
std::cin.sync() jestli se nemýlím

Nauč se používat oficiální dokumentaci, bude se ti to hodit
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
Jacobs0
Duch
10. 12. 2013   #8
-
0
-

Dakujem, funguje to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Cas vykonavania programu — založil Tom@sQo

Zastavenie tkinter — založil stanke

BackGroundWorker zastavenie — založil Tayson

Nesprávný vstup — založil rozicky

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý