Trying to get property of non-object in – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Trying to get property of non-object in – PHP – Fórum – Programujte.comTrying to get property of non-object in – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Libor
~ Anonymní uživatel
91 příspěvků
9. 12. 2013   #1
-
0
-

Přepisoval jsem PHP kód v "taxonomy-portfolio-type.php" přesněji jde o Wordpress.

Ale začalo mi to včera psát chybu "Trying to get property of non-object in"

Notice: Trying to get property of non-object in/hermes/bosoraweb047/b132/ipg.carsfamiliacom/wp-content/themes/frenzy/taxonomy-portfolio-type.php on line 18


Notice: Trying to get property of non-object in /hermes/bosoraweb047/b132/ipg.carsfamiliacom/wp-content/themes/frenzy/taxonomy-portfolio-type.php on line 31

Potřeboval bych radu jak se toho zbavit jelikož si nevím rady.

		<?php bon_main_container_open(); ?>
							
			<?php bon_inner_container_open('span12'); ?>
			<?php $term = get_term_by( 'slug', get_query_var( 'term' ), get_query_var( 'taxonomy' ) ); ?>

            
				<h1 class="title"><?php echo $term->name; ?></h1>
				<div class="separator"></div>
				
				<div class="row">
					
				<div id="portfolio-container" class="portfolio-columns columns-4 clearfix">
				<?php 
				   
		            query_posts( array(
		                'post_type' => 'portfolio',
		                'orderby' => 'menu_order',
		                'order' => 'ASC',
		                'posts_per_page' => -1,
		                'portfolio-type' => $term->slug
		                )
				    );

Vlozil jsem zdrojový kod od řádku 12-33. Děkuju za rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.67.–
Kowalsky950
Stálý člen
9. 12. 2013   #2
-
0
-

#1 Libor
Přesně jak ti píše, používáš proměnnou jako objekt, ačkoliv objekt není (problém dynamicky typových jazyků)
Dle oficiální dokumentace, pokud taxonomy neexistuje, nebo term nebyl nalezen.
Samotná funkce get_query_var vrací prázdný řetězec, pokud nebyla proměnná nastavena. (vše je v dokumentaci)
Takže zkontroluj si, co ti kde chybí (taxonomy,term), potom se můžem bavit dál...
 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

EditMask Property — založil Borisek

Property accessor — založil Montezo

Form property — založil Joudak

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý