VB a web – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

VB a web – Visual Basic – Fórum – Programujte.comVB a web – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Feo
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
15. 1. 2007   #1
-
0
-

Chtel bych se zeptat jestli jde ve VB udelat neco podobneho jako je v html "frame" ?? Vlasne bych rad udelal to ze se mi v urcite casti okna programu nacte webovka stejne jako kdyz v html pouziju "frame".... Je neco takoveho mozne ?? Jestli jo tak bych prosil o pomoc se zdrojakem..... diky za odpoved.... ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Ondřej Sýkora0
Návštěvník
15. 1. 2007   #2
-
0
-

Jasně že to jde. V nabídce "components" si přidej "Microsoft Internet Controls", pak na ten prvek klikni, natáhni to na formulář, vlož tam tlačítko a dovnitř napiš třeba: WebBrowser1.Navigate "www.programujte.com" . Klasicky v Object browseru si najdi ty vlastnosti a všechno co to umí. Já sám jsem to objevil až na základě tvého dotazu...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
forstec
Feo
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
15. 1. 2007   #3
-
0
-

To forstec: Diky moc !!!!! presne toto sem potreboval...... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Feo
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
15. 1. 2007   #4
-
0
-

A nevedel bys jeste jak tomu nastavit aby se ta stranka nacetla automaticky bez pomoci tlacitka ??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
EjBistu
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
15. 1. 2007   #5
-
0
-

To Feo: zadas ten kod do form_load

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Feo
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
16. 1. 2007   #6
-
0
-

Mel bych jeste jednu otazku. V HTML slo ramum (frame) nastavit takovy parametr ze se tam nebudou nikdy zobrazovat posuvniky neco jako "scroling="no" (yes,auto) jde do nastavit i zde ?? jestli jo tak prosim jak ??

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý