Řádkový filtr, hledání řežezce v řádku – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Řádkový filtr, hledání řežezce v řádku – Java – Fórum – Programujte.comŘádkový filtr, hledání řežezce v řádku – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Dee
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
13. 12. 2013   #1
-
0
-

Ahoj, potřebuju poradit, jak přibližně postupovat nebo co použít. Mám napsat program, který vybere ze vstupního souboru řádky obsahující zadaný řetězec a zapíše je do výstupního souboru. Děkuju za případné rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.97.–
Reklama
Reklama
Filip
~ Anonymní uživatel
101 příspěvků
13. 12. 2013   #2
-
0
-

Mám stejný problém. Nevím jak vyhledat daný řetězec.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.120.–
hlucheucho+10
Posthunter
13. 12. 2013   #3
-
0
-

1 číst soubor po řádcích (řádek do řetězce)
2 najít podřetězec v načteném řetězci (na to existují hotové funkce)
3 pokud se v načteném řádku podřetězec vyskytuje, zapsat řádek do výst. souboru

Chybí jedna informace: C nebo C++?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Dee
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
13. 12. 2013   #4
-
0
-

#3 hlucheucho
Java

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.240.97.–
Filip
~ Anonymní uživatel
101 příspěvků
13. 12. 2013   #5
-
0
-

Jo promin toho jsem si nevšim že to neni napsáno. Já to mám v Javě.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.120.–
hlucheucho+10
Posthunter
13. 12. 2013   #6
-
0
-

Chyba na mé straně, jsem se nepodíval, do jaké konference to píšu.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
13. 12. 2013   #7
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.177.–
Filip
~ Anonymní uživatel
101 příspěvků
13. 12. 2013   #8
-
0
-

Tak porad se mi nedaří sestavit vyhledavaní podřetezce. Mužete nekdo poradit ? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.120.–
sleepy
~ Anonymní uživatel
422 příspěvků
13. 12. 2013   #9
-
0
-

   

File input = new File("/path/to/input/file");
File output = new File("/path/to/output/file");

BufferedReader reader = 
	new BufferedReader(new FileReader(input));
PrintWriter writer =
	new PrintWriter(output); // prip PrintWriter(output, csn)


String line = null;
String crit = ...;

while((line = reader.readLine()) != null) {
	if(line.contains(crit)) { // pripadne line.containsIgnoreCase(crit)
		writer.println(line);
		writer.flush();
	}
} 

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.177.–
Filip
~ Anonymní uživatel
101 příspěvků
14. 12. 2013   #10
-
0
-

Už funguje. Díky !

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.179.120.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Filtr na hledání domén — založil RePRO

Hledání řádku v tabulce — založil QWERTZ

Sql filtr like — založil jstorm

Filtr DataGridView — založil Jorya

Filtr a vyhledávání — založil Loupis

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý