Zdravim, chcel by som sa opytat, aka je najjednoduchsia (resp. najpouzitelnejsia pre moj pripad) graficka kniznica pre C. Zacal som sa troska hrat s c-cuda a tak ma napadlo ze simulacie by nebolo od veci neakym sposobom zobrazovat. Niesom velmi zbehnuty c programator, ale mam nejake zakalady, aku graficku kniznicu by se mi odporucili (mimochodom pracujem v Linuxe takze ma napadlo gtk).
Fórum › C / C++
Graficka kniznica pre C
Allegro, SDL s oběma mám zkušenosti z windows a vím, že jsou vyvíjeny tak, aby fungovaly prakticky na čemkoli. Allegro je odvozeno od SDL a je jedním slovem hotové, zatímco v SDL máš jen ty nejjednoduší prvky a musíš je prvně složit dohromady. Osobně mám rád oboje, Allegro jsem musel opustit, protože si nějak nerozumnělo s 64bit Win7, ale to by se tě týkat na Linuxu nemělo, takže pokud můžeš, zkus allegro. Jinak oboje je zaměřené na 2D, oboje tuším podporuje 3D v OpenGL, nikdy jsem to ale nezkoušel pořádně rozchodit ;)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 110 hostů
Podobná vlákna
Graficka kniznica — založil Erik
Ftp knižnica pre C/C++ — založil xmasterx
Knižnica na VGA grafiku pre C++ — založil Enuyvatar
Kniznica pre pracu s videom — založil qwerty123
MySQL kniznica — založil VireL
Moderátoři diskuze