Obsah funkci - zobrazeni – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Obsah funkci - zobrazeni – C / C++ – Fórum – Programujte.comObsah funkci - zobrazeni – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pavlk
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
17. 12. 2013   #1
-
0
-

Mám microsoft visual c++, muzu v tom programu zobrazit co obsahuje trebas string / ctime, nebo obsah funkce getline?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.233.–
Reklama
Reklama
Doomista+1
Stálý člen
17. 12. 2013   #2
-
0
-

Pokud myslíš našeptávač, tak ten je defaultně zapnutý a obsah proměnných se objeví když na ně najedeš myší a syntax funkce se objeví, když ji píšeš. U objektů to navrhuje jejich metody a proměnné, abys je mohl rychleji přidávat

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.176.–
Na vše stačí iostream...
Matherz0
Newbie
17. 12. 2013   #3
-
0
-

Myslíš jako obsah proměnné při běhu aplikace  ? Ve visual studio stačí breaknou proces přes tu ikonku pausy. Pak už můžeš sledovat celý běh programu vlákna, callstack nebo a obsah proměnných když na ně najedeš kurzorem. Jestli jsem teda pochopil správně co chceš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.160.–
Robo
~ Anonymní uživatel
82 příspěvků
17. 12. 2013   #4
-
0
-

#1 Pavlk
Skrátka si chceš pozrieť ako sa vykonáva napríklad funkcia getline.
Neviem kde presne sa to dá vo visualku pozrieť, ale stačí ti otvoriť nejaký program, kde máš použitú funkciu getline, označiť ju, kliknúť s pravým a vybrať ísť na definíciu. 
Ale ono ti to moc nepomôže, lebo tieto funkcie, metódy sú tak písané, že sa dosť vnárajú do seba, takže moc z toho nevyčítaš. To by si si musel pozrieť všetky tie funkcie ktoré sú tam a takto dookola... 

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.253.159.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 114 hostů

Podobná vlákna

Rolovací obsah — založil Vita

Obsah trojúhelníku — založil DB

Web obsah — založil Standa

Obsah podmínky if — založil Dumbas

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý