Export html souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Export html souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comExport html souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pazdy0
Návštěvník
19. 12. 2013   #1
-
0
-

Zdravím potřeboval bych poradit.. Jak zadat cestu, kde se má soubor exportovat, popřípadě z jaké složky se některý importovat..

Tady mám na otevření souboru

FILE *imp;
	imp = fopen("ukoly.csv","r"); 

A potřeboval bych, aby to šlo z jiné složky...

Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1001:6a4:552c:5b...–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
19. 12. 2013   #2
-
0
-

zadat full path souboru si zkusil?

fopen("c:\adresar\podadresar\soubor.txt", "r");

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
KIIV+42
God of flame
19. 12. 2013   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
jen nezapomenout, ze \ ma specialni vyznam.. takze \\

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hlucheucho+10
Posthunter
19. 12. 2013   #4
-
0
-

#3 KIIV
   začátečnická chyba, jako bych neznal escape sekvence

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
pazdy0
Návštěvník
19. 12. 2013   #5
-
0
-

No on se ten soubor musi nacist ze slozky, ktera se nachazi mimo zdrojovou slozku.. napriklad c++ soubor mam na plose ve slozce solution.. a ten vstupni na plose ve slozce vstupnidata... jak to udelam teda?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.180.158.–
KIIV+42
God of flame
19. 12. 2013   #6
-
0
-

#5 pazdy
zadas absolutni cestu k souboru...

a jelikoz je domovsky adresar pro kazdyho usera jinej, mozna by nebylo od veci nacist si to z promennych prostredi, kde to je

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
hlucheucho+10
Posthunter
20. 12. 2013   #7
-
0
-

Pro začátečníka asi těžký získat od OS aktuální adresář podle aktuálního uživatele. Spíš bych si udělal adresář  např. C:\TestingData a tam si tyto soubory ukládal. Pak zadat absolutní cestu je snadné. Pro pochopení principu jak otevřít soubor v jakémkoliv umístění postačující.

Jinak při otevírání složky plocha tam asi bude figurovat něco jako Current User.  Pokud se pokusíš otevřít složku jiného uživatele, s největší pravděpodobností nebudeš mít dostatečná práva k jeho otevření. Na to bys měl prostudovat API používaného OS (WinAPI)

Ještě pozn.: Pokud budeš otevírat soubor.txt bez udání cesty k souboru, bude cesta k souboru dána obsahem proměnné, u Win se tuším jmenuje CurrentDirectory. CurrentDirectory je "veličina" nestálá, může se změnit i za běhu tvé aplikace a tak bude soubor hledán pokaždé jinde. Před několika lety jsem si toto tvrzení ověřil pokusem se spuštěním dvou aplikací - stačil Word a pak moje aplikace.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Podobná vlákna

Export databaze do souboru — založil Horin

Export do txt souboru — založil matouch

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý