Graph knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Graph knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.comGraph knihovna – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Seph
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
23. 12. 2013   #1
-
0
-

Hoj,

hledám dobře zdokumentovanou, přehlednou, a velmi rychle naučitelnou knihovnu pro práci s grafy (hledám nejkratší cestu z bodu A do bodu B, potřebuji výpis všech uzlů cesty, nikoli jen číslo vzdálenosti). Když jsem se kouknul na to, co nabízí Boost, tak jsem se zhrozil. Tak strašnou dokumentaci jsem ještě neviděl. Navíc kód (napsaný uživatelem BGL) vypadá jak od schizofrenického prasete (část je procedurálně, část OOP a různě se to mísí, přičemž autor knihovny se s OOP teda nesral). Takže knihovny krom BOOSTu. Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
23. 12. 2013   #2
-
0
-

#1 Seph
co takhle použít balík GraphViz/Dot a generovat k tomu pouze ten kód?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Seph
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
23. 12. 2013   #3
-
0
-

ewww, trošku děsivý, já fakt hledám něco naprosto minimalistickýho -> GraphViz je kanón na vrabce . Já primárně potřebuju to najití nejkratší cesty. Prostě něco jako BGL akorát s pěknou dokumentací, minimem blbostí kolem a hezkým kódem (to znamená žádné zběsilé používání typedef jako u BGL kde je to nutnost). Prostě něco jako QT akorát pro grafy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
Sefiros0
Návštěvník
24. 12. 2013   #4
-
0
-

Problém solved, používám knihovnu LEMON. Splňuje mé podmínky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.252.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 165 hostů

Podobná vlákna

Unit Graph — založil Denisa13

Unit Graph — založil devilfish

Graph mode — založil Arkan

Začínáme s unitem Graph — založil Jeyekomon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý