Vypsani nejdelsich slov do textoveho souboru – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Vypsani nejdelsich slov do textoveho souboru – Pascal – Fórum – Programujte.comVypsani nejdelsich slov do textoveho souboru – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Matej
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
16. 1. 2007   #1
-
0
-

Zdravim, mam tu jednu ulohu, s kterou uz si nevim rady. Rozpracoval jsem to, ale jsem docela amatér a vubec nevim jak dál.
Zatim jsem dospěl k tomuhle: viz nize. Prosim o pomoc pri reseni...diky.

program max_delka_slova;

uses crt;


var
F,G:text;
A,B:string;
Citac,Max:integer;
X:char;
slovo,last:string;

begin
ClrScr;

A:='vstup.txt';
B:='vystup.txt';
assign(F,A);

reset(F);



while not eof(F) do
begin
read(F,X);

if X<>' ' then
begin
Citac:=Citac+1;
slovo:=slovo+X;
end
else
begin


if Citac >= Max then
begin
assign(G,B);
rewrite(G);
writeln(G,slovo);
close(G);
last:=slovo;

Max:=citac;
Citac:=0;

end
else
Citac:=0;
slovo:='';
end;






end;


end.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Matej
~ Anonymní uživatel
25 příspěvků
16. 1. 2007   #2
-
0
-

Zapoměl jsem napsat zadání, takže tady:

Slovem v textu rozumíme souvislý úsek nemezerových znaků, který je z obou stran oddělen mezerami nebo konci řádku. Mezi dvěma slovy na řádku může být i více mezer. Na začátku a na konci řádku být mezery mohou, ale nemusí. Žádné slovo se nedělí na více řádků. Napište program, který v daném textovém souboru najde všechna slova maximální délky a zapíše je do výstupního souboru.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Mapa z textového souboru? — založil hráč

Procházení textového souboru — založil dragon124

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý