Border nefunguje – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Border nefunguje – CSS – Fórum – Programujte.comBorder nefunguje – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
to_jsem_ja0
Stálý člen
16. 1. 2007   #1
-
0
-

<div style="position: absolute; left: 150px; top: 170px; right: 0px; height: 800px; background-color: yellow; color: black; border-color: gray; border-width: 5px; overflow:auto">


nefunguje mi rámeček...poradí mi někdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
16. 1. 2007   #2
-
0
-

pouzij border:5p grey solid;

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
olgo0
Věrný člen
16. 1. 2007   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
17. 1. 2007   #4
-
0
-

Žádná vlastnos border-style tam být nemusí. Stačí jednoduchý zapápis a nemusíš definovat styl solid, protože je defaultní, ale i já ho tam píšu. Žádný border-width neexistuje.

Tahle to bude fungovat:

<div style="position: absolute; left: 150px; top: 170px; right: 0px; height: 800px; background-color: yellow; color: black; border: gray 5px solid;  overflow:auto">


EDIT: Vše co jsem psal funguje. Příklad taky. Border-width tam být nemusí, ale máte pravdu v tom že existuje. Omlouvám se.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
New Media Enthusiast[br] http://about.me/lukaschadraba
Ondrej Juríček
~ Moderátor
0
Stálý člen
17. 1. 2007   #5
-
0
-

Chadraba: čo tu píšeš blbosti. Samozrejme, že border-width existuje a border-style musíš nastaviť, lebo default hodnota je none (čo značí, že border-width je nastavene na 0).

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Border — založil bugisoft

Double border in IE — založil meloun

Border u iframe — založil Jakub

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý