Potřebuji zjistit v čem je psaná hra – Hry – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Potřebuji zjistit v čem je psaná hra – Hry – Fórum – Programujte.comPotřebuji zjistit v čem je psaná hra – Hry – Fórum – Programujte.com

 

Tomáš
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
2. 1. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, jen bych se chtěl zeptat, jak zjistit v čem je hra napsána, konkrétně se jedná o hru  Uplink:The Hacker Elite, chci začít dělat hru a tahle ta je mojí inspirací, ale všude jsou tutoriály na : 3D hry, 2D hry..., ale ne na žádnou takovou, ani sám nevím oč se jedná jestli o 2D nebo 3D nebo textovku, ale spíše textovku, ale vůbec nevím jak na to, nikde žádný tutoriál na něco podobného, chtěl bych moc poradit, uvažoval jsem o Javě,C++, apod. ale vážně nevím :(, Díky předem :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.231.137.–
Matrix17
~ Anonymní uživatel
300 příspěvků
2. 1. 2014   #2
-
0
-

Však je to fuk nebo ne? Vyber si jazyk, kterej nejvíc ovládáš a začni. ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.19.–
Tomáš
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
2. 1. 2014   #3
-
0
-

Dobře, ale já jsem to myslel takhle, že c#,c++... je spíše pro ty hry 3D,2D uvažoval jsem o javě, ale nevím jestli by to mělo ten výsledek no :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.231.137.–
Kit+15
Guru
2. 1. 2014   #4
-
0
-

#3 Tomáš
Tu hru neznám, ale Java se určitě bude hodit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
2. 1. 2014   #5
-
0
-

#1 Tomáš
Tak jsem si to kvuli tobe vyinstaloval a je to napsany v C++ (kompilovane pomoci Visual Studia)  s pouzitim SDL/OpenGL. Nicmene nemyslim si, ze by ti tahle informace mela pri vyvoji pomoct :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.12.–
Tomáš
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
2. 1. 2014   #6
-
0
-

Supér, díky moc, a ještě jak si na to přišel ? :D ja jsem to taky zkoumal, prohledaval google jak na tohle přijít, fakt ti moc děkuju :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.231.137.–
Kit+15
Guru
2. 1. 2014   #7
-
0
-

#6 Tomáš
Někdy stačí kouknout přímo do programu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Tomáš
~ Anonymní uživatel
560 příspěvků
2. 1. 2014   #8
-
0
-

Ja jsem se snažil, nahlednout do zdrojového kodu, ale nějak mi to nešlo bylo to zašifrované, prohledaval jsem google jak na to přijít v čem je to napsáné, ale ještě jednou moc děkuju :), ale možná by to bylo lepší udělat v c# je o něco lehčí než c++ :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.231.137.–
Tom
~ Anonymní uživatel
434 příspěvků
2. 1. 2014   #9
-
0
-

#6 Tomáš
No vyinstaloval, podival se na knihovny, ktere to pouziva (OpenGL, SDL) a pak na strukturu hlavniho PE souboru (exac, kterym to spoustis), ktera odpovidala linkeru z Visual Studia a C++ kodu (navic je informace o VC linkeru primo v hlavicce). Zjednodusene receno exac/Dll slinkovany urcitym linkerem ma vzdy urcitou strukturu a znaky, podle kterych se to da lehce odlisit (Delphi, C++, VB, C#, ale i C++ kod zbuildeny ruznymy toolchainy....to vsechno pak ve vysledku vyprodukuje trochu odlisny exac, protoze kazdy ten nastroj ten program zplaca jinak. Jeste zjednoduseneji receno = praxe :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.12.–
StihacCZ0
Newbie
16. 8. 2014   #10
-
0
-

#8 Tomáš

Neni to napsaný v XNA frameworku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
17. 8. 2014   #11
-
0
-

#10 StihacCZ
Není.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
StihacCZ0
Newbie
17. 8. 2014   #12
-
0
-

#11 z
A v JavěFx?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.220.–
Od malička dělám v Game Makeru a od 13ti let píšu GML kód. V GM8 tvořím hry pro Windows a v GM Studio pro Android. Věnuji se HTML, CSS, Java Scriptu a knihovně jQuery a hraji se Small Basicem.
z
~ Anonymní uživatel
268 příspěvků
17. 8. 2014   #13
-
0
-

#12 StihacCZ
Už je tu napsáno, že je to v C++ s použitím SDL...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý