Menu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Menu – C / C++ – Fórum – Programujte.comMenu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pavelv0
Stálý člen
2. 1. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

ve volném čase se zabývám programováním a vytvářením ovládacích systému s procesory MPS430. Ctěl bych se zeptat jestli jste někdo neřešil nějaké víceúrovňové menu. Třeba tři úrovně jako nastavení->display->kontrast. Momentálně jsem dělal pouze jednu úroveň a řešil jsem to přes switche a bylo to strašně nepřehledné. Na display bych chtěl mít buď jednu aktuální položku, nebo předchozí i následující. Je vážně takový problém udělat podobné menu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.235.7.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
3. 1. 2014   #2
-
0
-

Co zkusit pole? Popř. vícerozměrné pole? Proměnné, které evidují polohu v menu použít jako index pro výběr z pole.

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Pavelv0
Stálý člen
3. 1. 2014   #3
-
0
-

#2 hlucheucho
Mě spíše napadlo udělat strukturu a v ní uvéct:

  • adresa rodiče
  • adresa dítěte 1
  • adresa dítěte 2
  • typ - zda se jedná o položku menu nebo konečnou proměnou co chci měnit
  • název položky

pak bych měl proměnou ptrMenu a v ní uloženou adresu aktuální struktury a podle toho zobrazovat kde se v menu nacházím, ale nevím jestli by to takto fungovalo a bylo přehledné i pro složitější menu, třeba 20ti položek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.79.110.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 109 hostů

Podobná vlákna

Menu — založil dinkin

MENU — založil Anonymní uživatel

Menu — založil Eddie

Menu — založil Peťan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý