Při exportu tabulky (v excelu) do XML (podle připojeného schématu) jsou některé znaky (konkrétně < a > ) nahrazeny html entitami ( < a > ), používám zde ale CDATA ( [!CDATA[ ... ]] ), v kterých je obsažen právě html kód, tedy nahrazení entitami je nežádoucí.
Je možnost funkci nahrazování entitami nějak ovlivnit? V nastavení excelu? Nebo nějakým parametrem v XSD schématu?
Předem díky za odpovědi a čas všech zúčastněných
PS: při zkoumání problému a hledání řešení jsem ve vyřešení nepostoupil, ale našel zajímavou vlastnost šablon XSL (nebo jak by se to mělo správně nazvat - toto jsem zatím nestudoval) ... atribut disable-output-escaping="yes" - jenže jestli jsem dobře pochopil toto je až při přetváření z XML na výstupní formát. Já mám vstupní data v tabulce excelu, šablonu XSD, která určuje jak má vypadat exportovaný soubor XML - hodilo by se mi tedy něco ve smyslu disable-intput-escaping="yes"
Ale to asi neexistuje. Nejsem žádný velký programátor a XML a podobně se nevěnuji nikterak systematicky, jen nyní ho potřebuji využít na přenos dat mezi excelem a mapovou aplikací.