Datum do záíložky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Datum do záíložky – PHP – Fórum – Programujte.comDatum do záíložky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Kvetos0
Newbie
11. 1. 2014   #1
-
0
-

Jak docílit v PHP-Fusion přes JS, nebo Query automatickou změnu datumu v záložce (jak je to na obrázku)? Díky za každou radu.

Připojen obrázek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.48.–
Kvetos0
Newbie
11. 1. 2014   #2
-
0
-

Ještě doplňuji kód, jak na záložku odkazuji:

function render_news($subject, $news, $info) {

	echo "<div class='post'>\n";
	echo "<div class='post-date' title='".showdate("newsdate", $info['news_date'])."'>\n";
	echo "<div class='day'>".date('d',$info['news_date'])."</div>\n";
	echo "<div class='month'>".date('M',$info['news_date'])."</div>\n";
	echo "</div>\n";
	
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.48.–
Kit+15
Guru
11. 1. 2014   #3
-
0
-

#2 Kvetos
Zkus tu funkci psát hezčeji, ať se to dá číst a zkus raději fórum PHP-Fusion.

<?php
function render_news($subject, $news, $info) {
    $day = date('d',$info['news_date']);
    $month = date('M',$info['news_date']);
    $title = showdate("newsdate", $info['news_date']);
    echo <<<EOT
    <div class="post">
        <div class="post-date">$title</div>
        <div class="day">$day</div>
        <div class="month">$month</div>
    </div>
EOT;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Kvetos0
Newbie
11. 1. 2014   #4
-
0
-

#3 Kit
1/ Hele, děláš si srandu? Tak proč jsem tu? Pač tu jsou profíci!

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.48.–
Kvetos0
Newbie
11. 1. 2014   #5
-
0
-

#4 Kvetos
Omlouvám se, tedko mi to dočlo. Díky, máš pravdu!

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.48.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Datum — založil survik1

Datum? — založil jozo

Dátum — založil jurinecko

Dátum — založil Onsi

Datum — založil lolik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý