Memory_get_usage - Co vlastně ukazuje? – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Memory_get_usage - Co vlastně ukazuje? – PHP – Fórum – Programujte.comMemory_get_usage - Co vlastně ukazuje? – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Serveronaut
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
11. 1. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

Co vlastně vypíše memory_get_usage? Je to využití paměti skriptem, ve kterém mám <?php echo memory_get_usage() ?> nebo je to celkové využití paměti veškerých běžících php skriptů?

děkuji za odpověd

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.98.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
11. 1. 2014   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Serveronaut
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
11. 1. 2014   #3
-
0
-

Aha , a dá se nějak zjistit celkové využití paměti veškerých běžících php skriptů?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.98.–
Kit+11
Guru
11. 1. 2014   #4
-
0
-

#3 Serveronaut 

Zkusil jsem si následující příkaz, který mi funguje. Vypisuje PID, obsazenou paměť a jméno skriptu. Budeš to chtít i sečíst?

ps -eo pid,rss,args|grep 'php.*[.]php'
Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Serveronaut
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
11. 1. 2014   #5
-
0
-

Já nemám vlastní unixový server kde bych mohl zadávat příkazy. Mám web na obyčejném hostingu kde je memory limit a já bych potřeboval zjistit např. kolik paměti je využito. Např. ve wordpressu je pro to nějaké rozšíření a ukazuje to kolik je využito paměti z memory limitu (http://tokokoo.com/blog-temp/wp-content/uploads/2010/12/memory2.jpg) Nevím jak je to dokázáno když píšete, že memory_get_usage platí pro script z nějž je požadavek na výpis memory_get_usage. Chtěl bych něco takového jako je v tom wordpressu, ale nemám wordpress ale vlastní systém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.98.–
Serveronaut
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
11. 1. 2014   #6
-
0
-

To je na tom WP uděláno  tak, že se měří memory_get_usage na každém skriptu a pak se to nějak sčítá nebo jak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.98.–
Kit+11
Guru
11. 1. 2014   #7
-
0
-

#6 Serveronaut
Neznám Wordpress. Zkus to na nějakém jejich fóru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.174.34.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
Serveronaut
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
11. 1. 2014   #8
-
0
-

Já také neznám WP a ani ho nepoužívám jen jsem tam zahlédl, že je tam přesně to co potřebuji a uvedl to jako příklad pro lepší pochopení toho co chci...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.98.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Struktura ukazuje na sebe — založil Hlavinka

Co je vlastne v databaze — založil olgo

Vlastne GUI — založil stanke

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý