C++ vytvoření exe souboru – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ vytvoření exe souboru – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.comC++ vytvoření exe souboru – Funkcionální programování – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
13. 1. 2014   #1
-
0
-

Zdravím, chtěl by jsem se vás zeptat jak udělat ze svého programu, který je pouze spustitelný přes příkazový řádek, aby šel spustit formou exe souboru (popřípadě na jiném počítači) ... dejme tomu, že mám jednoduchou kalkulačku a chci aby sem ji dal třeba kamarádoj a on by to mohl jedndoduše spustit.

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.244.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
13. 1. 2014   #2
-
0
-

Pokud ho spouštíš z příkazového řádku Windows, tak už to exe (nebo jiný spustitelný soubor např bat) je . Ten zkopíruješ a spustíš na jiném stroji.  Jiná věc je,  jaké potřebuje "runtime" prostředí. Musíš to kompilovat tak, aby mohl běžet nezávisle na instalaci vývojového prostředí a jeho runtime knihoven - to lze nastavit u používaného překladače/linkeru. Dále jsou věci z runtime prostředí, které musí být instalovány na každém stroji kde se aplikace spouští, např. dll (dynamic loaded library).

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
13. 1. 2014   #3
-
0
-

jéj ja sem lama :D už to mám moc díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.244.–
fazy
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
15. 3. 2014   #4
-
0
-

kde jsi to nasel? ja mam cpp builder turbo a nemuzu to nikde najit v nastavení :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.13.–
hlucheucho+10
Posthunter
15. 3. 2014   #5
-
0
-

co nemůžeš najít?

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.95.60.–
fazy
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
15. 3. 2014   #6
-
0
-

to nastavení aby to šlo spustit i na ostatních pc :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.13.–
fazy
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
15. 3. 2014   #7
-
0
-

nasel jsem na internetu vetu  "you must uncheck the option "build with runtime packages" located in the project options"... ale v tomhle menu jsem to nenašel...

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.13.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Vytvoření *.EXE souboru — založil Jarda

Vytvoření exe — založil xp

Vytvoreni souboru .jar — založil arny

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý