Rezervacny system – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rezervacny system – Python – Fórum – Programujte.comRezervacny system – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
XANI0
Newbie
15. 1. 2014   #1
-
0
-

Ahojte ludkovia.

Pustil som sa do vlastneho projektu aby som sa zdokonalil v programovani pythone a rozhodol som sa urobit rezervacny system.  Ako spravim takyto rez. system, vid nizsie. Rozmyslal som nad pouzitim stvorcoveho pola kde by som pouzival oznacovanie 1 stvorca kliknutim mysou na urcity Den/Hodina alebo pouzit img buttony(aktivne a pasivne) na oznacenie rezervacie Den/Hodina po kliknuti mysou menit ich stav.

Dakujem za vsetky odpovede a riesenia. :)

D/H	H	H	H	H	H

D	T	T	T	T	T
D	T	R	R	T	T
D	T	R	R	T	T
D	T	R	R	T	T
D	T	T	T	T	T

Kde D - Den, H - Hodina, R - Rezervovane, T - Miesto na rezervaciu
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
Reklama
Reklama
phoer
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
15. 1. 2014   #2
-
0
-

Slo by to jednoduse udelat pomoci seznamu, stim uz se budes muset vyporadat sam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.222.224.–
XANI0
Newbie
15. 1. 2014   #3
-
0
-

#2 phoer
Urcite by to bolo jednoduchsie ale robim GUI Aplikaciu kde by toto bolo asi dost hlupe riesenie podla mna. Ale ak mas este nejaky napad kludne ho po mne hod :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

System() v C++ — založil

System("??????"); — založil dragon124

Os.system — založil Priwi

C++ a system() — založil Ezechiel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý