Zdravím, netuším, jestli píšu do správné sekce, sám jsem nevěděl kam psát, ale C++ k tomu má asi nejblíž.
Jsem studet posledního ročníku střední školy a něco málo přes 2roky se učíme pascal. Nějaké ty základy mám, ponětí o tom, co jak má fungovat mám, ale jsou to jen hrubé základy.
Chtěl bych se posunout někam dál, už vytvořit něco, co bude mít hlubší význam, než nějaké šifrování/dešifrování texťáků atp., ale netuším vůbec jak, co na to, jestli se pustit do C++ nebo něčeho jiného, kde najít základy, jestli si půjčit nějakou literaturu nebo pročítat internet(toho bych se bál, protože občas na internetu jsou opravdu bludy).
A zajímalo by mě, jestli by se dalo dostat na nějakou úroveň, ze které bych mohl dělat něco, z čeho bych si přivydělal. Moc o tom představu nemám, ale jestli jsou např. nějaké projekty, do kterých bych se mohl přidat, něco sepsat, poslat jim to nebo něco v tomto stylu, za co bych mohl dostat nějakou korunu, ale hlavně se při tomto vývoji přiučit od chytřejších lidí, kteří jsou v IT oboru zběhlí.
Je toho dost, ale tak snad se někdo najde, kdo by mi byl schopný odpovědět na moje otázky. Díky