Seriovy port z viacerych formularov – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Seriovy port z viacerych formularov – Visual Basic – Fórum – Programujte.comSeriovy port z viacerych formularov – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
miso
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
20. 1. 2014   #1
-
0
-

 zdravim,potrebujem kominikova t s emmbeded zariadenim cez seriovy port,co mam urobene problem je ze by som chcel mat urobene cez moduly.t.j mat dajake sekvenicie posielania dat v funkciach v moduloch a zeby som na ne vo formulaloch  uz len odkazoval.a potom by som chcel mat jeden modul v ktorom bude konstruktor pre seriovy port.Nasiel som nieco take:

Public Module Module1
Friend SP As New IO.Ports.SerialPort("COM6", 9600, IO.Ports.Parity.None, 8, IO.Ports.StopBits.One)
End Module

co vpodstate funguje ,ale potrboval by som zadefinovat ,este niektore detaily ako read/write timeout a pod.

a este taka otazka da sa urobit ,aby som mal este dalsi modul ktory bude spracovavat prijatie dat ,tim myslim daco ako prerusenie, co by bezalo nezavile od ostatneho programu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.139.–
Reklama
Reklama
jurigo880
Duch
21. 1. 2014   #2
-
0
-

#1 miso
http://msdn.microsoft.com/cs-cz/library/system.io.ports.serialport(v=vs.110).aspx

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.22.–
miso
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
22. 1. 2014   #3
-
0
-

#2 jurigo88
dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.139.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Seriovy port v C — založil jatagan

Sériový port — založil Yety

Seriovy port v C — založil jatagan

Java - seriovy port — založil martin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý