Jak v Eclipse ukládáte? – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak v Eclipse ukládáte? – Java – Fórum – Programujte.comJak v Eclipse ukládáte? – Java – Fórum – Programujte.com

 

Darex
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 1. 2014   #1
-
0
-

Zdravím,

Dejme tomu, že mám rozpracovaný projekt v Eclipse.A chci ho jen uložit si někam, a pak někdy v něm pokračovat.A mezitím si dělat zase jiný.Jak to uložit celé jako projekt? Když to exportuju jako files, a pak někdy zase importuju do prázdného projektu, napíše mi to plno chyb :-/.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.74.–
lukber0
Newbie
21. 1. 2014   #2
-
0
-

Z jakého důvodu si potřebuješ ukládat projekt někam jinam? Nestačí jen prostě projekt zavřít a v tom samém workspace si vytvořit nový projekt? Nebo si založ dva workspace a v každém měj jeden projekt.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.235.–
Darex
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 1. 2014   #3
-
0
-

#2 lukber
No a když potřebuju projekt zálohovat? Já často vymýšlím různé věci a občas se stane, že se mi zničí funkčnost.A potřeboval bych se vrátit k nějaké zálohované verzi.To mám jak udělat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.74.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
21. 1. 2014   #4
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

#3 Darex
pouziju verzovaci system.. treba git nebo svn... eclipse se s tim nejak poprat umi.. je to tusim pres pluginy a neco musi byt nainstalovane v systemu

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
NotBeginner
~ Anonymní uživatel
185 příspěvků
21. 1. 2014   #5
-
-1
-
Mimo téma
Kit -

No já když si takto provádím zálohy kódu v různých částech vývoje tak to řeším normálně přes *.zip. Přes totalComander si zdroje zkomprimuji v adresáři projektu a pojmenuji podle dne a času a normálně je nechám v projektu v zipu. Při buildování či kompilaci to vůbec nevadí, že jsou tam soubory které se nepotřebují. Takovou mám tedy zkušenost já.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.161.–
Flowy0
Věrný člen
21. 1. 2014   #6
-
0
-

myslim ze eclipse ma verzovaci system uz v default (ak predpokladam tu hlavu verziu co ma 200mega) ... aspon som to tam videl ale neviem ci to neni len 'void' funkcia do ktorej sa neskor daju pridat pluginy ... kazdopadne pre zalohovanie na vonkajsom serveri potrebujes plugin

btw tie chyby ti pise pravdepodobne pretoze ti nesedia nazvy package ... povedal by som ze to nespravne importujes takze si len vyskusaj vzdy pri importovani oznacit iny priecinok a jedna kombinacia bude spravna

ked uz sa bavime o eclipse projektoch ... vytvoril som si jeden projekt a donho si davam vsetko co robim do skoly ... jednotlive ulohy len rozdelujem po package ... celkom to funguje (resp fungovalo) ale ked som naposledy preinstaloval tak ked mam otvoreny niektory subor a chcem ho spustit tak pri prvom spusteni to najde vsetky main v projekte a necha ma vybrat ktory sa spusti ... potom to stale spusta ten jeden ... pred reinstalom mi to spustalo vzdy ten aktualny package ale neviem ako som to dosiahol ... predpokladam ze to bude mat nastavenia v 'run configurations' ale neviem ako presne by mal vyzerat riadok main a ostatne knihovny aby sa vzdy spustil aktualny package

(viem ze by bolo spravnejsie vytvorit projekt pre ulohu a zoskupit ich cez working sets ale tym by mi vzniklo strasne vela priecinkov medzi projektami a neboli by vo file systeme nijak organizovane co sa mi nehodi kedze ich potrebujem obcas posielat dalej)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.43.–
https://github.com/Flowy
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Jak přidat Pydev do Eclipse — založil basfot

Eclipse c++11 — založil vitamin

Eclipse — založil Yety

Android eclipse — založil werixon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý