Funkce – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Funkce – C / C++ – Fórum – Programujte.comFunkce – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
22. 1. 2014   #1
-
0
-

Chtel bych uvnitr fce mit jednoduchej prikaz co ji vola a nepokracuje az do konce fce aby se nevytvoril nekonecnej cyklus - slo by to gotem ale to se mi moc nechce.....proste neco jako continue pro cykly ale aby to tak fungovalo u funkci, nevite nekdo? pls

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Reklama
Reklama
vitamin+8
Grafoman
22. 1. 2014   #2
-
0
-

#1 .

Returnom ukoncis priebeh funkcie(pripadne mozes vyhodi vynimku).

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.152.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
22. 1. 2014   #3
-
0
-

?nerozumim - ja ji nechci ukoncit ale spustit aniz bych ji ukoncil od zacatku - nechci ji ani ukoncit a pak zase zavolat protoze v mym programu ma navratovou hodnotu. proste uprostred fce je if a kdyz je pravdivej chtel bych aby funkce zacala uplne odznova

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
KIIV+42
God of flame
22. 1. 2014   #4
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

  

to myslis neco jako cyklus do {} while() ? dokonce ci rekurzi?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
22. 1. 2014   #5
-
0
-

#4 KIIV 

void fce(){
	goto1:
	for (int a = 0; a < 5; a ++)	//telo fce, spousta czklu atd...
		cout << ahoj;		//telo fce, spousta czklu atd...
	if (1 > 5)goto: goto1;		//samoyrejme tam je jina podminka

chci aby funkce zacala od zacatku pokud.....blabla...resp to co dela funkce v zdrojaku nahore, ale nechci pouzit goto

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
KIIV+42
God of flame
22. 1. 2014   #6
-
+1
-
Zajímavé
Kit +

#5 .
 

void fce() {
  do {
    for (int a = 0; a < 5; a ++) cout << ahoj;
  } while (1 > 5);

nevidim nic smysluplnejsiho nez neco takoveho (samozrejme s poradnou podminkou)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.93.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
.
~ Anonymní uživatel
38 příspěvků
22. 1. 2014   #7
-
0
-

#6 KIIV
lol, dost trapny ze me to nanapadlo.....dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.80.24.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý