Form-cykl – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Form-cykl – PHP – Fórum – Programujte.comForm-cykl – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ellke
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
23. 1. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká funkce na cyklení Form :

   <input type="checkbox" name="1[<? echo $row['Report ID'] ?>]" value="<? echo $row['Report ID'] ?>"checked>- ANO

<input type="checkbox" name="2[<? echo $row['Report ID'] ?>]" value="<? echo $row['Report ID'] ?> ">- N

Budu velmi rád kdyby jste něco napsali   

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.159.–
Reklama
Reklama
Kit+11
Guru
23. 1. 2014   #2
-
0
-

#1 ellke
Třeba takto:

<?php
foreach ($pole as $row) {
    echo <<<EOT
<input type="checkbox" name="1[$row[ReportID]]" value="$row[ReportID]"checked>- ANO
<input type="checkbox" name="2[$row[ReportID]]" value="$row[ReportID]">- NE
EOT;
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
peter
~ Anonymní uživatel
2528 příspěvků
23. 1. 2014   #3
-
0
-

Nerozumim. Potrebujes vypsat checkboxy, kde jeden nebo vice je checked? Pouzij cyklus. Ja pouzivam funkci, ktere predam array id/name, value a druhou array se seznamem zaskrtnutych boxu. Uplne stejne to resim se selectem nebo radio.


<input type="checkbox" name="1[<? echo $row['Report ID'] ?>]" value="<? echo $row['Report ID'] ?>"checked>- ANO
se da take napsat jako
$patt = '<input type="checkbox" name="%s" value="%s"%s>%s';
echo sprintf($patt, $name, $value, $checked, $text);
Nebo muzes pouzit jinou print pro array http://cz1.php.net/…vsprintf.php
echo vsprintf($patt, $param);

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
ellke
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
23. 1. 2014   #4
-
0
-

Díky za odpovědi.

Zítra nebo pozítří napíšu výsledky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.159.–
ellke
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
27. 1. 2014   #5
-
0
-

Tak cyklus jsem už jsem dokázal.

Teď mám další zádrhel.

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
$otazka = $row['Otazka'];
$ID = $row['ID'];
    if ($ID == 1)
    echo $otazka;
	?> 	
<input type="radio" name="ZDE[<? echo $row['Report ID'] ?>]" value="A<? echo $row['Report ID'] ?>"checked>- ANO
<input type="radio" name="ZDE[<? echo $row['Report ID'] ?>]" value="B<? echo $row['Report ID'] ?> ">- NE
<br>
<?php
 }   
	?>

Tam kde je nepsané "ZDE" bych potřeboval aby se přičítalo v cyklu +1.
Zkoušel jsem například : [<$cislo=$cislo+1>] - jenomže si toho nevšímá.  

Budu rád za každé rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.85.–
Kit+11
Guru
27. 1. 2014   #6
-
0
-

#5 ellke
V HTML nelze sčítat. Udělej to v PHP.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.151.–
Komentáře označují místa, kde programátor udělal chybu nebo něco nedodělal.
ellke
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
27. 1. 2014   #7
-
0
-

Jo omlouvám se zkoušel jsem to takhle  :

[<? $cislo=$cislo+1 ?>]

Jestli to mám cele špatně tak prosím o radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.85.–
ellke
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
27. 1. 2014   #8
-
0
-

Dobře tak jsem na to trochu už přišel jak vlastně budu doplňovat hodnoty do "%s"? 

$patt = '<input type="checkbox" name="%s" value="%s"%s>%s';

Děkuji předem za odpovědi.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.85.–
ellke
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
27. 1. 2014   #9
-
0
-

Poslední věc : 

$patt = '<input type="radio" name="%c[$row[ReportID]" value="A<? echo $row[Report ID] ?>"checked>';

$patt2 = '<input type="radio" name="%c[$row[ReportID]" value="B<? echo $row[Report ID] ?>"checked>';

Už jsem zoufalej :(

Místo to ho %c jak mám doplnit hodnotu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.85.–
ellke
~ Anonymní uživatel
13 příspěvků
27. 1. 2014   #10
-
0
-

Hotovo zde LOCK

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.202.85.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů

Podobná vlákna

Form help — založil Borisek

Console i Form — založil rybar73

Form + Enter — založil zelenac1

2 x form , 2 x submit — založil hbo83

HTTPS form — založil stanke

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý