V čem programovat grafiku C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

V čem programovat grafiku C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comV čem programovat grafiku C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
25. 1. 2014   #1
-
0
-

Dobrý den, 

chtěl bych poradit jak a v čem programovat grafické rozhraní, C++ zvládám tak na učebnicové urovni ale jsou to stále programy v příkazovém řádku, chtěl bych se pustit dál. Mohli by jste mi poradit s čím začít a v čem? Popřípadě nějákou učebnici nebo web. stránku. Předem díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.32.–
Reklama
Reklama
Kenvelo+1
Super člen
25. 1. 2014   #2
-
0
-

#1 anonym
WinApi, Qt, wxWidgets a spousta dalších, 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
25. 1. 2014   #3
-
0
-

A nějáký návod nebo něco z čeho bych mohl čerpat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.32.–
Kowalsky950
Stálý člen
26. 1. 2014   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
26. 1. 2014   #5
-
0
-

#4 Kowalsky95
A nejpoužívanější je co? JInak používám Visual Studio pujde do něj ty knihovny doinstalovat? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.32.–
Kowalsky950
Stálý člen
26. 1. 2014   #6
-
0
-

#5 anonym
Každému dle jeho gusta ;-) Já dělám v C#, takže ti moc nepovím jak se s čím pracuje, ale slyšel jsem chválu spíše na QT než na GTK. GTK je údajně už poměrně zastaralé. viz wiki. A není tak multiplatformní.

Druhou možností je to WinAPI, ale to je veeelmi složité, voláš přímo systémové funkce. A bude to fungovat jen na winech. Ale zase tam máš samozřejmě vyšší výkon.

Ve VS to jde jednoduše jak všude jinde, stahneš soubory, nastavíš k nim cestu, přilinkuješ dynamické knihovny a jedeš ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.114.–
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
26. 1. 2014   #7
-
0
-

#6 Kowalsky95
a poradíš mi jak to připojit? Zkoušel jsem párnávodů a nic 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.32.–
Kenvelo+1
Super člen
26. 1. 2014   #8
-
0
-

#7 anonym
Kdo se moc ptá, málo googlí ;)

Zkus se zeptat sám sebe co chceš vůbec propojit s MSVS.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
anonym
~ Anonymní uživatel
429 příspěvků
26. 1. 2014   #9
-
0
-

Zkousel jsem qr 4.8.5 spojit ale stale nemuzu includovat knihovny 

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.32.–
Kenvelo+1
Super člen
26. 1. 2014   #10
-
0
-

#9 anonym
http://www.youtube.com/watch?v=tHwE_RTZPws

http://www.youtube.com/watch?v=cLvxLkgHqQs

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.177.211.–
Díky bohu, že počítače vymysleli muži. Kdyby to byly ženy, tak binární soustavu reprezentují jedničky, nuly a "možná"
Martin Kozibrátka0
Stálý člen
26. 1. 2014   #11
-
0
-

Co znamená includovat knihovny? Jsou správně přeložené? Potřebné hlavičky jsi přidal?

Nahlásit jako SPAM
IP: 176.102.79.–
Savana.cz - neomezený webhosting za pár kaček :)
fogi
~ Anonymní uživatel
16 příspěvků
30. 1. 2014   #12
-
0
-

jestli muzu poradit tak sfml lib je s c++ opravdu lehka + na ircu mlada aktivni komunita.. aktualni wiki a web. programovani se potom stava zabavou..

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.210.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 80 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý